Vrouwen vinden mannen met deze wagens het meest aantrekkelijk Wheels
Vrouwen vinden mannen met deze wagens het meest aantrekkelijk
Wheels

Vrouwen vinden mannen met deze wagens het meest aantrekkelijk

Dat mannen vaak eerst naar de looks kijken en dan pas naar het totaalplaatje, dat gaan we niet ontkennen. Er gaat ook wel eens de mythe de ronde dat dames mannen aantrekkelijker vinden als ze een mooie auto hebben. Klopt dat nu echt of is daar niets van waar? Een Britse leasemaatschappij ging op zoek naar het antwoord door 1.000 vrouwen te ondervragen.

Met een Audi of Mercedes heb je meer kans op scoren

Wat bleek? Maar liefst 51% van de dames gaven aan dat ze daadwerkelijk wel waarde hechten in wat voor auto een potentiële partner rijdt. Dat was natuurlijk een interessant weetje en het bedrijf besloot om ook in één keer onderzoek te doen naar welke auto's ook daadwerkelijk indruk maken op de gemiddelde vrouw. Er werd eerst gekeken naar specifieke automerken en dan pas naar de exacte wagens.

Zo is Audi volgens 77% van de dames de meest sexy wagen. Een auto waar ze een man wel graag in zien rijden. 71% gaf aan dat ze het ook wel warm krijgen van een Mercedes en 68% zou een man met een Volkswagen ook wel kunnen pruimen. Met merken zoals Skoda (9%) BMW (7%) en Mini (5%) heb je dan weer het minste kans om te scoren.

Hieronder nog een lijst van wat de populairste auto's zijn bij vrouwen. Deze vraag werd gesteld dan weer aan Amerikaanse vrouwen. Zij zullen ongetwijfeld een iets anders smaak hebben dan de Europese dames:

Favoriete automodellen

1. BMW Z4 (cabrio)
2. Corvette
3. Dodge Charger
4. Ford Mustang
5. Honda S2000
6. Hyundai Coupe
7. Mazda MX-5
8. Mercedes-Benz SLK
9. Nissan 350Z Roadster
10. Pontiac Solstice

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door BMW Z4 Club (@bmwz4club)

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Corvette (@corvette)

Bron: Gewoonvoorhem.nl
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties