YouTubers tonen één van de grootste 'barn finds' ooit, met peperdure en exclusieve auto's Wheels
YouTubers tonen één van de grootste 'barn finds' ooit, met peperdure en exclusieve auto's
Wheels

YouTubers tonen één van de grootste 'barn finds' ooit, met peperdure en exclusieve auto's

In de loop der jaren hebben we wel wat ‘barn finds’ de revue zien passeren, maar deze is toch heel speciaal. Het YouTube-kanaal Classic Car Rescue deelde onlangs een video van wat wel eens een collectie van miljoenen dollars zou kunnen zijn.

Volgens de titel van de video zou het gaan om een oud museum. Wat het ook is, hier bevindt zich een indrukwekkende collectie klassiekers. De video opent met klassieke Amerikaanse ‘muscle cars’, waarna we nog een aanzienlijk aantal Mustangs zien. Waaronder een zeldzame 1968 Shelby GT500KR convertible. Als het een echte is, dan is het één van de slechts 518 die ooit gemaakt werden.

Auburn Boattail Speedsters (?)

De video neemt ons verder mee langs tal van Amerikaanse klassiekers uit de jaren 1950 en 1960. Er zijn ook verschillende sedans en coupés uit de jaren 1920 en 1930, en deze zijn zeker niet allemaal Amerikaans. Liefhebbers van modernere wagens komen aan hun trekken bij onder andere de Mercedes G-Klasse of een Dodge Dakota cabrio pick-up van eind jaren 80.

Om nog maar te zwijgen van de twee Auburn Boattail Speedsters die zich in een hoek van de loods lijken te bevinden. Lijken, omdat deze wagens zeer zeldzaam zijn en de video niet genoeg details blootlegt. Een 1935 851 SC Speedster werd eerder dit jaar geveild voor 747.500 dollar. Wie de mogelijke eigenaar van al deze auto’s is en waar de locatie exact is, wordt niet gedeeld in de video.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties