7 mensen gestorven tijdens corona-feestje na het drinken van handgel omdat alcohol op was

Waarom zou je dit zelfs proberen?

Een bijzonder verhaal uit Rusland. Zo zijn afgelopen week daar 7 mensen gestorven tijdens een verboden corona-feestje. Toen de alcoholische dranken van de strontzatte Russen op waren, kregen ze het geniale idee om dan maar doodleuk wat handgel te drinken.

Alcoholgel drinken van 70% was fataal

Het klopt natuurlijk wel dat er in desinfecterende handgel behoorlijk wat alcohol zit met een alcoholpercentage van maar liefst 70 tot 85%, maar om te denken dat dit plots echt drinkbaar is, moet je toch al héél diep in je glas hebben gekeken.

Alle 9 aanwezigen op het feestje hadden aanzienlijk wat gedronken van de handgel. De eerste slachtoffers die overleden door het bijzondere drankje was een vrouw van 41 en twee mannen van 27 en 59 jaar. De volgende dag overleden nog drie mannen van 28, 32 en 69. Gisteren overleed nog een zevende persoon door dezelfde gevolgen. Twee andere mensen liggen nog in een coma.

Dit is overigens niet het eerste geval. Enkele weken geleden overleden er ook drie Amerikanen en één persoon werd blind na het drinken van handgel. Waarom mensen in godsnaam denken dat dit een goed idee was, hebben we het raden naar.

Tip van de dag: als je dan toch een verboden feestje organiseert, koop dan tenminste genoeg bier en tequila en hou de handgel voor enkel de handjes te ontsmetten. Of je nu Rus, Amerikaan of Belg bent, niemand is sterk genoeg om even wat handgel met een percentage van 70% te verzetten.

Bron: LadBible
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments