Ashlea onthult gigantisch loon dat ze verdient met haar job. "En ik kan ook mijn lichaam nog showen" News
Ashlea onthult gigantisch loon dat ze verdient met haar job. "En ik kan ook mijn lichaam nog showen"
News

Ashlea onthult gigantisch loon dat ze verdient met haar job. "En ik kan ook mijn lichaam nog showen"

De Australische Ashlea heeft onlangs haar loon gedeeld met de rest van de wereld en sommige mensen zijn werkelijk in shock. De blonde bom werkt slechts zes maanden per jaar maar rijft tijdens die periode wel een aanzienlijk salaris binnen. De andere zes maanden kan ze zich dus bezighouden met andere dingen, zoals het entertainen van haar volgers op Instagram.

Ashlea is een zogenaamde ‘Fly In Fly Out’ arbeider, wat betekent dat ze twee weken aan een stuk werkt in een afgelegen mijn, waarna ze normaal twee weken verlof heeft. In de mijn werkt ze als vrachtwagenchauffeur.

Gigantisch loon

De Australische zegt dat ze in haar eerste jaar een goeie 100.000 euro verdiende voor zes maanden werk. Momenteel zit ze al aan 120.000 euro. Maar dat is niet alles, want er zijn ook nog bonussen. “Mijn bonus kan oplopen tot ongeveer 12.000 euro. Ik denk dat dit, samen met mijn gewoon loon, niet slecht is voor een vrouwelijke trucker!” zegt ze.

Social media

De rest van het jaar brengt Ashlea vooral door op haar socials, en dan voornamelijk TikTok en Instagram, waar ze aan het bouwen is een flinke schare volgers. En de foto’s die ze daar post hebben weinig te maken met haar werk in de mijn. "Die gebruik ik vooral om mijn lichaam te showen" gaf ze zelf toe in een interview. Kijk maar even mee...

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties