Bart Debie aan politie: "Je mag mijn ex komen halen… in stukjes!" News
Bart Debie aan politie: "Je mag mijn ex komen halen… in stukjes!"
News

Bart Debie aan politie: "Je mag mijn ex komen halen… in stukjes!"

Bart Debie, ex-politiecommissaris en ex-gemeenteraadslid, heeft een tumultueus jaar achter de rug. De rust leek eindelijk weergekeerd, tot hij de voorbije nacht een merkwaardig bericht op Facebook zette.
Debie trok dit jaar al de doos van Pandora open toen hij verklaarde dat hij enkele jaren de Staatsveiligheid inlichtte over het Vlaams Belang. Later kwam het einde van zijn relatie met het zwarte model Liz uitvoerig aan bod in Dag Allemaal, waar echter alleen haar versie verteld werd. Debie leek eindelijk in kalmer vaarwater te komen en zich voluit te kunnen concentreren op zijn carrière als consultant, waarvoor hij veelgevraagd is. Tot hij gisteren thuiskwam.

Vorige week had hij al telefonische bedreigingen gekregen van zijn ex, maar het ziet er naar uit dat die laatste gisteren echt haar gram is komen halen. Welke doordeweekse inbreker zou zich anders de moeite getroosten om op het bed te pissen, een home cinema systeem te vernielen en tandpasta in de oven te spuiten? Het is maar een greep uit de vernielingen die in zijn huis werden aangericht.

De politie heeft ondertussen een huiszoeking gedaan op het appartement van de vrouw in Oostende, maar daar kon men alleen vaststellen dat ze met de noorderzon vertrokken is.

Debie zelf is ondertussen razend. Hij vroeg iedereen uit te kijken waar ze zich bevindt en verwittigde Justitie alvast: "Je kan ze maar beter vinden voor ik ze vind, anders mag je ze komen halen in stukjes!". (KA)

Hier vind je de tekst die Debie op Facebook postte:

Beste vrienden, nadat ik mijn ex de toegang tot men huis heb geweigerd en na alle smeerlapperij in Dag Allemaal maak ik nu het volgende mee. Begin deze week belt Liz me met een onbekend nr om te zeggen dat ze de ruiten ging ingooien, ging inbreken en jarejarejare. Aangifte bij de politie gedaan zoals het hoort. Vandaag toen ik stond les te geven in Genk is er ingebroken in men woning.

Los van de aanzienlijke schade aan het gebouw zijn haast AL mijn meubels beschadigd, zijn zelfs de hoezen van de zetels gestolen, een tv, de pc van mijn bedrijf, een dure etikettenmachine, 800 euro aan cash geld, mijn telenet decoder en home cinema systeem is vernield. De volledige kinderkamer van Eline (twee kinderbedden, lattenbodems, matrassen, dekbedden, lakens, kussens, ALLES is weg). Er is tandpasta in de oven gespoten, alle zepen en parfums zijn uitgegoten in de badkamer. Op mijn natuurstenen vloeren is wc reiniger met javel uitgekapt, Letterlijk al mijn dochter haar kleren zijn ontvreemd, mijn dochter heeft NIKS meer. Op mijn bed is er geurineerd. Mijn kledij is uit de dressing getrokken en ofwel verscheurd, versneden of er op geurineerd.

Alles maar dan ook alles - op enkele uitzondering na - is vernield. Ik kan vannacht enkel op men zetel - zonder hoezen - slapen. Camping tot dat morgen het gerechtelijk labo komt. De politie is er ook al van overtuigd wie hier achter zit. Een huiszoeking op haar appartement in Oostende bracht enkel aan het licht dat deze dame verdwenen is.

Ik moet dus nu mijn VOLLEDIGE inboedel vernieuwen. Mijn bedrijfsgegevens zijn gedeeltelijk verloren. (Ik heb nog een back-up server maar ik kan hem niet testen tot het labo sporen genomen heeft). En dan nog zal er nog meer weg zijn dat ik nu nog niet eens zie.

1. Mijn oproep : als er iemand enig idee heeft waar deze dame zich vertoeft of ophoudt gelieve mij dat te melden (kan anoniem).

2. Mijn melding aan justitie : op jullie moet ik niet rekenen. Ik ben Bart Debie, weet je wel. De man die geen rechten heeft in dit klote land. Dus bij deze deel ik officieel mee dat wanneer ik deze dame vind voor dat jullie ze vinden, je ze mag komen halen in stukjes !

Ondertussen liet hij via Facebook weten dat de politie z'n sporenonderzoek heeft afgerond zodat hij aan de (gigantische) opkuis kan beginnen:

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties