Beelden na dagje La Boum 2 in Ter Kamerenbos: man bewusteloos na aanrijding door waterkanon

Het was een levendig namiddagje

In het Brusselse Ter Kamerenbos ging vandaag de tweede editie van La Boum door. Er waren duizenden jongeren aanwezig die massaal feest vierden. Er was echter ook een gigantische politiemacht aanwezig en verschillende waterkanonnen.

Man bewusteloos na aanrijding door waterkanon

Na een tijdje besloot de politie om het park te ontruimen, maar 2.000 aanwezigen bleven over die de politie uitdaagden. De politie chargeerde vervolgens en het waterkanon en zelfs traangas werd ingezet. Terwijl dat gebeurde, werd ook één man aangereden.

Hij werd behoorlijk hard geraakt en viel op zijn achterhoofd waardoor hij zijn bewustzijn verloor. Hij werd vervolgens verzorgd door aanwezige ambulanciers en werd afgevoerd naar het ziekenhuis. Dit laat denken aan het incident bij de eerste keer ‘La Boum’ toen een dame werd omver gelopen door een paard.

Het ongeval veroorzaakte op Twitter alweer flink wat woede. EΓ©n gebruiker omschreef het als complete waanzin: “Een maand geleden gebruikte de Belgische politie middeleeuwse technieken door iemand omver te lopen met een paard. Vandaag doen ze hetzelfde maar met een waterkanon.”

1 Comment
oud
nieuw votes
Inline Feedbacks
View all comments
Larry laffer
7 dagen geleden
  1. Blijkbaar is die kerel niet aangereden maar geraakt door de waterstraal en omver gevallen en hoofd gestoten.
  2. Elk van die eikels daar is een potentiele moordenaar die door zijn/haar gedrag daar het virus oploopt en verspreid waardoor anderen mogelijk sterven, allemaal omdat ze feestje willen hebben. Ze mogen van mij allemaal kapot gaan aan het virus die feestvarkens.