Belgische faalboeven doen het betere inbrekerswerk oneer aan (video)

Twee inbrekers hebben zich de beroemdheid ingefaald door in te breken in een brasserie in Tielt-Winge op een eigenwijze, maar ronduit achterlijke manier. Misschien toch maar een andere job zoeken, jongens?Beste inbrekers. Indien jullie toch te lui zijn om te werken, probeer dan toch net iets meer moeite te steken in jullie geïmproviseerde ‘job’. Jullie […]

Twee inbrekers hebben zich de beroemdheid ingefaald door in te breken in een brasserie in Tielt-Winge op een eigenwijze, maar ronduit achterlijke manier. Misschien toch maar een andere job zoeken, jongens?
Beste inbrekers. Indien jullie toch te lui zijn om te werken, probeer dan toch net iets meer moeite te steken in jullie geïmproviseerde ‘job’. Jullie prestatie begin dit jaar in een brasserie in Tielt-Winge was ronduit lachwekkend en blijft dankzij de beelden ook eeuwig lachwekkend voor ons.

Eerst en vooral was het niet bepaald snugger om ongecamoufleerd vlak voor de beveiligingscamera te gaan staan. Vervolgens beseften jullie ook wel dat het café niet uitgerust was met laserdetectie en die gratis kuisbeurt dus niet meteen hoefde. We begrijpen overigens best dat een kluis hard kan aankomen, maar om dan je pijntjes alweer vlak voor de camera te gaan verzorgen, dat is dan weer een Golden Gate-brug te ver.

Soit, de groeten aan de politie en neem achteraf toch maar eens contact op met de aanverwanten van Bonnie en Clyde, misschien dat zij nog wel enkele tips kunnen geven om zulke clownerie in de toekomst te vermijden. Het ga jullie goed!


Leave a Reply

Your email address will not be published.