Beruchte kannibaal / seriemoordenaar Jeffrey Dahmer onthulde aan de FBI hoe mensenvlees smaakt News
Beruchte kannibaal / seriemoordenaar Jeffrey Dahmer onthulde aan de FBI hoe mensenvlees smaakt
News

Beruchte kannibaal / seriemoordenaar Jeffrey Dahmer onthulde aan de FBI hoe mensenvlees smaakt

Jeffrey Dahmer was niet alleen ‘beroemd’ als seriemoordenaar maar ook als kannibaal, en het blijkt dat hij tijdens een gesprek met de FBI een vraag voor de eeuwigheid heeft beantwoord: Hoe smaakt menselijk vlees? De moordenaar, die op 34-jarige leeftijd in de gevangenis werd doodgeslagen, deed de openbaring aan een FBI-agent en onthulde dat hij van jongs af aan fantaseerde over het bakken van mensenvlees.

Dahmer stelde dat hij het vlees van zijn slachtoffers – hij vermoordde 17 mensen – altijd zorgvuldig bereidde en ‘voorzichtig was bij het verorberen ervan’. Hij at zoveel mensenvlees dat hij uiteindelijk vertrouwd raakte met de beste stukken en zei tegen de FBI dat het naar ‘filet mignon’ smaakt. Bizar genoeg wilde hij blijkbaar het vlees ook niet alleen voor zichzelf houden. Zijn vroegere buurvrouw, Pamela Bass, gaf toe dat ze denkt dat Dahmer haar mensenvlees deed eten.

Speciale boterham

Ze zei: “Hij maakte ooit eens een boterham voor mij en ik at die op. Ik denk dat daar mensenvlees tussen lag.” Meer gruwelijke verhalen over de beruchte seriemoordenaar komen aan het licht door de nieuwe serie van Netflix, Monster: The Jeffrey Dahmer Story. Hiervan kun je helemaal onderaan de trailer bekijken. Evan Peters (American Horror Story) speelt de rol van de moordenaar in de serie, die grotendeels verteld wordt vanuit het oogpunt van Dahmers slachtoffers, die niet alleen aan kannibalisme maar ook aan necrofilie werden onderworpen.

Naar verluidt werd Dahmer minstens tien keer bijna gepakt door de autoriteiten voordat hij daadwerkelijk werd aangehouden. Hij begon te moorden kort nadat hij op 18-jarige leeftijd was afgestudeerd. Hij ging nog jaren door, maar werd uiteindelijk in 1991 gepakt toen hij drie jongens uitnodigde om in zijn appartement naakt te poseren. Hij bood hen elk 100 dollar aan voor de foto's, maar één van hen kon met succes vluchten en de autoriteiten waarschuwen. Dahmer werd uiteindelijk in 1992 veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf. In 1994 werd hij in de gevangenis door een medegevangene doodgeslagen.

5 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties