Boze man gooit zich voor maaidorser omdat... zijn broodje bedekt is met stof News
Boze man gooit zich voor maaidorser omdat... zijn broodje bedekt is met stof
News

Boze man gooit zich voor maaidorser omdat... zijn broodje bedekt is met stof

Een boze man riskeerde onlangs zijn leven toen hij voor een maaidorser sprong. Waarom zou je dat in hemelsnaam doen!? Wel de brave kerel – die in de buurt aan het picknicken was – vond dat er te veel stof tussen zijn broodje terechtkwam. Natuurlijk een heel goeie reden om je voor een 16 ton wegende machine te gooien…

Eleanor Gilbert deelde de video op Twitter, samen met het bijschrift: "Gisteren hadden we een boze man die voor de maaidorser sprong omdat zijn broodje bedekt was met stof. Hij had geluk dat hij niet werd aangereden. Bedankt mama voor de-escalatie." Op de beelden kun je inderdaad zien dat een vrouw – de moeder dus van Eleanor – stopt met haar wagen en de man probeert te kalmeren.

Slecht zicht

De clip is ondertussen al meer dan 800.000 keer bekeken. Aan Newbury Today zei Eleanor: "Het zicht vanop een tractor of maaidorser kan slecht zijn bij de oogst, vooral bij dit droge weer. En daarom heeft de man geluk gehad dat hij niet werd overreden. Gelukkig konden we stoppen. We stapten uit, knoopten een gesprek aan en probeerden beleefd uit te leggen dat hij uit de weg moest gaan. Maar hij wilde van geen wijken weten.”

Eleanor vervolgde: "Hij zei dat we het expres deden omdat we twee keer rond het veld gingen. Maar om een veld te maaidorsen moet je twee keer rondgaan, zodat je aan het eind niet over de rest van het gewas rijdt. Uiteindelijk is mijn moeder erbij gekomen en heeft zij de man een klein beetje tot rede kunnen brengen.” Hieronder kun je het filmpje dat viraal ging op Twitter bekijken…

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties