Conor McGregor onherkenbaar 6 maanden na horrorblessure tijdens UFC-wedstrijd (video)

Een echte transformatie

Afgelopen juli liep Conor McGregor tijdens een UFC-gevecht een gruwelijke beenblessure op en brak hij zijn enkel. Sindsdien vragen fans zich af of die nederlaag tegen Dustin Poirier het einde van de MMA-carrière van “The Notorious MMA” betekende. Gisteren, zes maanden na de blessure, kwam de Ier met goed nieuws, namelijk een video met een trainingsupdate waarin hij klaar lijkt voor een comeback in 2022.

De training zelf was echter niet het meest opvallende aan de video. Zijn volgers merkten onmiddellijk op dat McGregors lichaam in die maanden enorm is veranderd. Vroeger was hij een magere, lenige vechter, maar nu lijkt hij te evolueren richting een bodybuilder. Hij heeft overduidelijk een meer gespierd bovenlichaam en liet het niet na om daar ook volop mee te uit te pakken in de video.

Als McGregor effectief een comeback maakt dit jaar, is het afwachten of zijn nieuwe lichaamsbouw een grote impact zal hebben op zijn gevechtsstijl. Stiekem hopen we allemaal dat hij opnieuw het niveau van zijn gloriejaren kan bereiken.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Conor McGregor Official (@thenotoriousmma)