Datingexpert onthult 5 dingen waaraan je kunt zien dat je een superaantrekkelijke man bent News
Datingexpert onthult 5 dingen waaraan je kunt zien dat je een superaantrekkelijke man bent
News

Datingexpert onthult 5 dingen waaraan je kunt zien dat je een superaantrekkelijke man bent

Een dating- en relatie-expert heeft vijf zaken gedeeld waaraan je kunt zien of je een 'superaantrekkelijk persoon' bent, en minstens één daarvan kan een verrassing zijn. Jacob Lucas deelde een clip op TikTok waarin hij een aantal dingen uitlegt die kunnen aantonen dat je knapper bent dan de gemiddelde man op straat. Klaar om uit te vinden of dat op jou van toepassing is? Let’s go!

Ten eerste denkt Jacob dat mensen een beetje beschermend worden als jij in de buurt bent. Hij legt uit: "Ten eerste worden andere mannen heel territoriaal als hun vriendin bij je in de buurt is, zelfs als je niets verkeerd doet, omdat ze je als concurrentie zien." Maar zijn tweede teken is misschien een verrassing voor de meesten, want Jacob denkt dat superaantrekkelijke mensen niet vaak complimenten krijgen.

"Ze doen niet eens moeite"

Hij ging verder: "Nummer twee, je krijgt zelden complimenten omdat mensen ervan uitgaan dat je al weet dat je aantrekkelijk bent." Oké, maar wat als het eigenlijk gewoon is omdat ik echt lelijk ben, maat? Het derde teken is niet zo verschillend van het tweede, in die zin dat het indruist tegen wat je misschien aanneemt. Jacob legt uit: "Nummer drie, je wordt heel zelden benaderd door mensen, in het bijzonder door vrouwen. Dit komt omdat mensen denken dat je buiten hun bereik ligt, dus ze doen niet eens moeite om het te proberen."

"Mensen worden nerveus"

Zijn vierde punt ligt echter iets meer voor de hand: je merkt dat mensen naar je staren als je op stap bent. Jacob zegt: "Nummer vier, je merkt altijd dat vreemden naar je staren in het openbaar, en al zeker de dames.” En tot slot - als mensen je benaderen, worden ze uiteindelijk een beetje nerveus. "Nummer vijf. Mensen worden altijd heel ongemakkelijk en nerveus bij jou in de buurt,” zegt Jacob. Zo kun je dus zien of je een plaats op Love Island waard bent.

(lees verder onder de foto)

Datingexpert onthult 5 dingen waaraan je kunt zien dat je een superaantrekkelijke man bent

Jacob vroeg zijn volgers hoeveel van de vijf ze hadden en de reacties werden al snel overspoeld met mensen die beweerden dat alle vijf van toepassing waren bij hen, maar ook met anderen die Jacobs clip met een flinke korrel zout namen. Iemand zei: "Blijkbaar ben ik aantrekkelijk. Nooit geweten". Een ander merkte op: "Ik moet behoorlijk aantrekkelijk zijn want ik heb 0 vrienden 0 potentiële dates en absoluut niemand benadert me ooit." Wij denken vooral dat er op deze manier veel super sexy mensen op deze planeet rondlopen!

(Bron: LADbible en TikTok - Intropic: New Line Cinema)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties