Dief showt gestolen kledij in winkel News
Dief showt gestolen kledij in winkel
News

Dief showt gestolen kledij in winkel

Nu kunnen we wel zeggen dat dieven niet meteen de slimste individuen zijn die de mensheid heeft voortgebracht maar sommigen daarvan zijn echt wel van de domste soort. Zo liep er eentje tegen de lamp nadat hij eerst kleren had gestolen en er daarna mee ging paraderen voor het raam van de winkel.

De 40-jarige illegale Algerijn had zijn slag geslagen in een winkel in Gent. Hij kon ontkomen met zijn gestolen waar maar hij heeft er alleszins niet kunnen van genieten. De man was waarschijnlijk zo trots op zijn nieuwe aanwinst dat hij er mee ging pronken door de winkelstraten en dat bleek achteraf bekeken niet zo een goed idee.

Want hij flaneerde met zijn gestolen broek en polo voorbij het winkelraam van de zaak waar hij alles ontvreemd had. De bedienden herkenden de man en belden meteen de politie. Die konden de dief inrekenen en vonden ook daarbij ook nog een heleboel andere zaken die hij had gestolen. Hij moet het nu voorlopig stellen met een gevangenisplunje. (HH)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties