Drank, drugs, seks en Vlaamse studenten. Trailer van Streamz-serie ‘2DEZIT’ is explosief! News
Drank, drugs, seks en Vlaamse studenten. Trailer van Streamz-serie ‘2DEZIT’ is explosief!
News

Drank, drugs, seks en Vlaamse studenten. Trailer van Streamz-serie ‘2DEZIT’ is explosief!

'2DEZIT' is het nieuwste paradepaardje van Streamz en Sputnik Media en zal vanaf 29 september 2022 met twee afleveringen starten en dan zal er wekelijks een nieuwe aflevering gelanceerd worden. Na een zinnenprikkelende teaser, heeft Streamz nu een werkelijk zinderende trailer gelanceerd. Klamp je maar vast aan de takken van de bomen!

‘2DEZIT’ volgt Lotte (Ninalotte Roose) en Lucas (Nathan Bouts) die samen met hun kotgenoten ondergedompeld worden in het studentenleven anno 2022. Lees: een rollercoaster die je in geen enkel pretpark vindt! Ze moeten keuzes maken over liefde en vriendschap, en al experimenterend tasten ze alle grenzen af en ze gaan vooral op zoek naar zichzelf. De serie is een rauwe, directe weergave van de realiteit, die geen enkel taboe uit de weg gaat.

Jong acteertalent

Lotte, die in de grote stad plots niet meer de ster is die ze was op de speelplaats van haar middelbare school, wordt door haar kotgenoten (van alle allooi) meegenomen op wilde avonden en ziet deuren naar andere werelden opengaan. De toxische mix van drank, drugs en seks wordt al snel de hoofdrolspeler in het leven van Lotte en Lucas, die botsen op andere opvattingen over de wereld, vrijheid en zelfstandigheid.

Verder zien we in '2DEZIT' nog heel wat jong acteertalent aan het werk: Noa Tambwe Kabati ('Nowhere'), Nestor Balfoort, Waiel Boutour, Hanna Mensink ('Déjà Vu'), Maïmouna Badjie ('Panna'), Thomas Van Achteren ('Lisa') en Arend Pinoy ('Chaussée d'Amour'). De reeks werd geschreven door Bram Renders ('wtFOCK', 'Patser'), Julie Bovendaerde ('Lisa') en Henry Disotuar in een regie van Anthony Schatteman ('Panna') en Niels Sabbe ('Meisjes'). Hieronder kun je alvast de explosieve trailer bekijken.

8 claps
6 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties