Dries en Van Ranst gaan weer los tegen elkaar: ‘Dit bewijst weer dat Marc een pure sadist is’

Nog altijd geen vrienden

Viroloog Marc Van Ranst en Vlaams Belang-Kamerlid Dries Van Langenhove zijn absoluut geen vrienden. Meer zelfs, ze kunnen elkaars bloed drinken als we hun Twitter-conversaties elke keer opnieuw mogen geloven. Ook gisteren was het weer zover.

Dries Van Langenhove vindt Marc van Ranst een sadist

Een tweetal weken geleden noemde de 55-jarige viroloog Van Langenhove nog een ‘vrouwonvriendelijke racist’. Deze keer was het dan weer Dries die Van Ranst stevig aanpakte. Aanleiding was zijn commentaar op het ongeluk van afgelopen weekend waarbij een jongeman van 21 overleed toen hij wou ontsnappen aan de politie terwijl hij aanwezig was op een lockdownfeestje.

Marc werd gevraagd naar commentaar hierover en noemde dit ongeluk ‘onfortuinlijk’, maar hij had ‘nul compassie’. Een inkoppertje natuurlijk voor het Vlaams Belang-Kamerlid die weer geen spaander heel hield van Marc:

“Een jongeman viel en stierf nadat hij van de politie vluchtte tijdens een ‘lockdownfeestje’. Marc Van Ranst noemt dit “onfortuinlijk, maar nul compassie”. Zoals ik al zei, deze man is een pure sadist.”

Marc Van Ranst ging achteraf wel nog in verdediging en zei dat hij met de ‘nul compassie’ doelde naar de nultolerantie voor lockdownfeestjes. Het overlijden vindt hij wel zeer tragisch voor vrienden en familie.

1 Comment
oud
nieuw votes
Inline Feedbacks
View all comments
kmk
1 maand geleden

Masochist vraagt aan sadist: “Sla me”! Waarop sadist antwoordt: “Neen”.