Droomvilla Karen Damen zorgt voor grote onrust News
Droomvilla Karen Damen zorgt voor grote onrust
News

Droomvilla Karen Damen zorgt voor grote onrust

Het mag dan wel een kast van een villa zijn, na vier jaar bouwen is het kasteel van K3-Karen nog steeds niet af. De wispelturigheid van het koppel speelt de aannemers parten, en dat zorgt voor heel wat wrevel.
Vier jaar geleden begonnen Karen Damen en haar man Antony Van der Wee met de bouw van een aartslelijke, maar gigantische villa in het Antwerpse Lint. Ja, zelfs een ondergrondse garage en een enorme muziekstudio zou er komen. Dat is althans de theorie. Vier jaar verder staat er al wat steen en beton, maar nog steeds valt er niet te leven in hun megastulp van 1.500.000 euro. Waarom het allemaal zo lang moet duren? Wel, blijkbaar ligt het koppel in de clinch met enkele aannemers. Ze hebben hun werkvolk immers nauwkeurig uitgekozen, in de vorm van een talentenjacht, alwaar enkel de beste overleeft en in dit geval dus aan hun huis mag werken.

Eén van de aannemers slikt het niet langer en getuigt. “We werden gevraagd om naar de werf te komen en een offerte op te maken. Dat deden we met plezier, want klant is koning. Dus stelden we een offerte op met een scherpe prijs. Maar eens opgemaakt, vroegen ze ons om nog eens ter plaatse te komen. 'Voor enkele aanpassingen', klonk het. Zo moesten we nog vier keer terugkomen. Ze weten totaal niet wat ze willen. Uiteindelijk kwamen we tot een overeenkomst. Maar toen alles op papier stond, stapte Anthony met onze offerte naar een concurrent! Dat doe je toch niet? Natuurlijk kon die toen een nog scherpere prijs bieden. Maar wij hadden al het voorbereidende werk gedaan. De werfbezoeken en offertes kosten ook geld. We hebben de factuur opgestuurd, maar ik wacht nog altijd op mijn geld. Ik ben niet de enige. En dan maar pronken met hun Porsche”, klinkt het.

Op den duur gaat een mens twijfelen of het niet gewoon een aannemers was die haar Porsche een tijdje geleden aanrandde. “Ik ken veel mensen die eens tegen haar Porsche zouden willen rijden. Ze zou beter eerst onze facturen betalen, voor ze met haar Porsche in de kranten gaat staan”, aldus dezelfde aannemer.

De architect van het duo begrijpt de commotie niet. “Aan de villa hebben inderdaad zo'n 18 aannemers gewerkt. Dat is niet weinig en ik geef toe dat het project langer duurt dan normaal. Maar als er iets niet in orde is, is het logisch dat er niet betaald wordt, toch? Eerst moet de aannemer in kwestie het euvel verhelpen. En daar krijgen zij allemaal de kans toe. In mijn ogen is iedereen die correct werk heeft geleverd intussen betaald. Karen en Anthony zijn correcte mensen”, klinkt het. Hoeveel de architect precies gekregen heeft om dit weerwoord te bieden, is niet duidelijk. (KDN)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties