Karen Damen wordt slachtoffer van vluchtmisdrijf (foto) Entertainment
Karen Damen wordt slachtoffer van vluchtmisdrijf (foto)
Entertainment

Karen Damen wordt slachtoffer van vluchtmisdrijf (foto)

Voor onze favoriete 'rosse van K3', Karen Damen, is 2013 niet onder het beste gesternte begonnen. Haar chique auto is naar de kloten nadat een onverlaat er met zijn vehikel op knalde.
Karen Damen kon er niet mee lachen: ze deed een oproep op Twitter aan de dader om zich kenbaar te maken. De wagen bevond zich zaterdag 9 februari in de Weverstraat in Vremde en het ongeval moet tussen 17.45 en 18.30 uur gebeurd zijn.

Ondertussen gaf de zangeres ook een foto vrij van de schade aan haar Porsche 911 cabrio, een auto die minstens 106.000 euro kost en dus nogal nauw aan het hart ligt voor de gemiddelde autoliefhebber die zich dit speeltje kan betalen. De wagen werd aangereden aan het achterwiel, waarna de dader wegvluchtte.

Dus bij deze een warme oproep aan Vremde en omstreken: heb je iets gezien? Help Karen dan even uit de nood. En als de dader toevallig zou meelezen: niet erg netjes om zo te handelen. Toch even die zin voor verantwoordelijkheid laten spreken zou een mooi gebaar zijn. Wie een tip heeft, kan Karen Damen, de politie of desnoods onze redactie contacteren! (KA)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties