Turnhoutse relschopper blijkt zoon van Conny (Boer zkt. Vrouw) News
Turnhoutse relschopper blijkt zoon van Conny (Boer zkt. Vrouw)
News

Turnhoutse relschopper blijkt zoon van Conny (Boer zkt. Vrouw)

Brett S., één van de agressievelingen die in Eindhoven een man tot moes trapten, blijkt de zoon van een ‘niet onbekende’ te zijn. Familie vertelt ook dat de jongen als jongetje al een krapuultje was.

Acht Belgische krapuultjes die een 22-jarige jongeman zwaar toetakelen: de beelden deden zowel België als Nederland rillen. De stoere jongens werden aan de schandpaal genageld en verwerden tot opgejaagd wild.

Ook Brett uit Ravels was van de partij. Brett is de zoon van lesbische boerin Conny uit Boer zkt. Vrouw. Story sprak met bepaalde mensen die het gezin goed kennen. “De jongen zorgde als kind al voor heel wat problemen. Veel opvoeding hebben Brett en zijn tweelingzus niet gekregen. Als zij ergens op bezoek gingen, verstopten de mensen best hun waardevolle spullen of ze waren er mee ribbedebie. Brett kwam al op heel jonge leeftijd in aanraking met drank en drugs.”

Er zou ook af en toe eens ingebroken worden in de nabije omgeving en de mensen zijn er zo goed als zeker van dat Brett de dader is, maar ze hebben niet voldoend bewijzen. “In de streek van Turnhout staat hij bekend als herrieschopper. In de afleveringen van Boer zkt. Vrouw is hij zoveel mogelijk uit beeld gebleven omdat hij schrik had met naam en toenaam herkend te worden.”

Conny zelf heeft er in datzelfde weekblad maar één ding over te zeggen, en dat is dat ze er geen commentaar over geeft.

Het gaat over deze Conny: (SL)

Vijf van de ettertjes moesten vandaag voor de Turnhoutse raadkamer verschijnen. Enkele sfeerbeelden:

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties