Engelse WAGs schieten in actie nadat hen gevraagd wordt: "Kleed je aub iets bescheidener in Qatar" News
Engelse WAGs schieten in actie nadat hen gevraagd wordt: "Kleed je aub iets bescheidener in Qatar"
News

Engelse WAGs schieten in actie nadat hen gevraagd wordt: "Kleed je aub iets bescheidener in Qatar"

De vrouwen en vriendinnen van de spelers van de Engelse nationale voetbalploeg kregen onlangs een bijzondere vraag: “Kleed je aub iets bescheidener dan gewoonlijk in Qatar”. Waarom ze deze vraag kregen, gaan we niet nog een keer uitleggen. De zaak is stilaan duidelijk. Geen korte rokjes, gescheurde broeken of laag uitgesneden topjes dus.

Van een drietal WAGs is ondertussen al geweten dat ze een persoonlijke styliste onder de arm hebben genomen om hun ‘look’ aan te passen, namelijk ene Connie Jones uit Manchester. Zij ging op zoek naar gepaste outfits voor onder anderen Anouska Santos, de partner van Luke Shaw. Maar ook Liv Naylor (John Stones) en Lucia Loi (Marcus Rashford) doen beroep op de diensten van Jones.

Sjaals en juwelen

Volgens de Britse krant Daily Mail laat Jones niets aan het toeval over en heeft ze het reisschema van de voetbalvrouwen en hun persoonlijke voorkeuren grondig bekeken vooraleer ze naar de gepaste ‘looks’ op zoek is gegaan. Zeker aanwezig in de bagage van de WAG’s: sjaals, om rond de nek te dragen en hun figuur te verhullen.

Maar voetbalvrouwen blijven voetbalvrouwen en ze vallen graag op. Hoe moeten ze dat doen in het ‘strenge’ Qatar? De oplossing: met juwelen. Daarmee kunnen ze staan en zitten blinken zonder iemand op de lange tenen te trappen. De eerste WK-match van de Engelse ploeg vindt plaats op maandag 21 november tegen Iran. Wij zijn alvast benieuwd hoe de Engelse dames voor de dag zullen komen. Hieronder al een ‘ongecensureerd’ voorsmaakje…

(Bron: nieuwsblad.be)

5 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties