‘Eveline’ heeft ook andere BV’s trachten te verleiden: ‘Ze stuurde me onmiddellijk lingerie-foto’s’

Zij gingen niet in op het voorstel

We geraken niet uitgepraat over de drie hitsige musketiers Sean Dhondt, Peter Van de Veire en Stan Van Samang. Alle drie de BV’s zouden in de val zijn gelokt door een zekere Eveline. Hoe deze dame hen heeft overtuigd om foto’s door te sturen, kan je hier lezen.

Andere BV’s zeiden nee tegen Eveline

Het ziet er overigens naar uit dat deze vrouw ook haar slag heeft proberen te slaan bij andere BV’s. De 40-jarige JOE-dj Born Crain vertelde namelijk aan het Nieuwsblad dat hij rond kerstmis 2019 ook bizarre verzoeken kreeg van een zekere ‘Eve’. Zonder enige vraag of waarschuwing kreeg hij namelijk een lingerie-foto toegestuurd en niet veel later volgde er nog een heel pikant filmpje.

“Ze stuurde meteen foto’s van zichzelf in lingerie. Ze wilde dat ik een foto van mijzelf terugstuurde. Het was er helemaal over. Ik ben nog even met haar in gesprek gegaan: of ze dat bij iedereen deed?”

Born is in tegenstelling tot de drie bekende snoepers niet ingegaan op de beelden en heeft ze ook zijn vrouw getoond. Daarna blokkeerde hij deze ‘Eve’ ook. “Ik ben perfect gelukkig thuis”, zegt hij zelf.

Ook collega werd verleid

Het stopte blijkbaar niet bij presentator Crain. Ook minstens één van zijn collega-presentators kreeg exact dezelfde beelden doorgestuurd in februari. Ook hij is niet ingegaan op het voorstel, aldus Born

Hij toonde mij die beelden, en ik herkende ze toen onmiddellijk. Ik was die foto’s tot voor kort eigenlijk al vergeten. Tot eerder deze maand het verhaal losbarstte. Ik had het erover met die collega, en we dachten allebei: dat was diezelfde vrouw.”

De kans is dus reëel dat heel wat mannelijke BV’s werden verleid door deze blonde ‘Eveline’. Het verschil is dat Sean, Stan en Peter niet door hadden dat het om een catfish ging en zij wel zijn ingegaan op het verzoek om filmpjes en foto’s terug te sturen.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Born Crain (@borncrain) op

Bron: Nieuwsblad

1 Comment
oud
nieuw votes
Inline Feedbacks
View all comments
kim
1 maand geleden

Worden die mannen nu niet teveel het hand boven het hoofd gehouden door ons eigen media landschap! Zo in de slachtoffer rol kruipen, straks moeten we nog compassie hebben met hen.