Zo ging de mysterieuze ‘Eveline’ te werk om de bekende Vlamingen poedelnaakt te laten poseren

Wie is Eveline?

Gisteren vertelde we nog dat Stan Van Samang deurwaarders had gestuurd naar Google en Facebook om ervoor te zorgen dat er geen spoor meer van zijn naaktfoto’s op het internet te vinden zou zijn.

De grote vraag is en blijft natuurlijk hoe al deze beelden op het internet en WhatsApp zijn terecht gekomen. Het is duidelijk dat zowel Stan, Peter als Sean achter de rug van hun vrouw aan het sturen waren met een zekere ‘Eveline’. Zij sprak hen aan via Instagram en zo ging de bal aan het rollen.

Hoe ging Eveline nu te werk?

Eerst werd er nog gesproken dat deze Eveline misschien een catfish zou kunnen zijn en dat het zelfs dus mogelijk is dat er één of meerdere mannen achter het profiel zou zitten. Dat lijkt uit nieuwe informatie echter des te onwaarschijnlijker.

Zo zou Eveline met al de mannen afzonderlijk zijn beginnen flirten via Instagram. Ze zou gedaan hebben alsof ze elkaar reeds hadden ontmoet in het uitgaansleven. Aangezien Peter, Stan en Sean maandelijks honderden mensen zien, geloofde ze dit dus vrij snel. In realiteit hebben ze Eveline nooit ontmoet en deden ze dus aan sexting met een wildvreemde.

Na wat rustig flirten zouden er eerst onschuldige foto’s gestuurd zijn. Na een tijdje zou Eveline zelf behoorlijk expliciete plaatjes gestuurd hebben. Toen zij dan pikante verzoekjes had voor de bekende heren gingen ze er ook gewillig op in. De mannen dachten wellicht dat dit het voorspel was voor binnenkort een spannend afspraakje.

Ze vertelde tegen de heren ook geregeld wat zij sexy vond en welke poses ze moesten aannemen en welke kledingstukken (kousen) ze moesten dragen, zo blijkt. Vandaar dat veel van de foto’s en video’s van de bekende Vlamingen dus soortgelijk zijn.

Wat gebeurt er nu met ‘Eveline’?

De kans dat Eveline ook haar daadwerkelijke naam is lijkt klein. Een onderzoeksrechter probeert nu de ware identiteit van de verspreider te vinden. De kans dat het hier om een man gaat, lijkt klein omdat Eveline net zoals de BV’s dus ook heel wat pikante foto’s en filmpjes stuurde.

Even werd er gedacht dat een Tsjechische porno-actrice de dader was, maar die theorie werd al snel naar de prullenbak verwezen.

Bron: Nieuwsblad.be
3 Comments
oud
nieuw votes
Inline Feedbacks
View all comments
PVV
2 maanden geleden

Ik zou toch maar eens naar de uitleg van Denis Black Magic luisteren…

Ikkeni
2 maanden geleden

Eerst eens nadenken voor ge zoiets doet, hoe kunde nu zo loemp zijn.

Derp
2 maanden geleden

Naar Google, Facebook & ‘t Scheldt…