Evi Hanssen reageert geniaal op ongevraagde dickpic : “Deze was wel érg klein”

De man zal in het vervolg wel twee keer nadenken

Evi Hanssen is naast een bloedmooie vrouw ook een bezige bij. Bovenop haar jobs als auteur, tv-presentatrice en radiohost is ze tegenwoordig ook een vaste columniste van Billie, het lifestylemagazine van Het Nieuwsblad. In haar laatste column vertelt Evi hoe ze een ongevraagde dickpic in haar inbox kreeg en boort ze de verstuurder vervolgens geniaal de grond in.

“Ik had de persoon in kwestie vriendelijk verzocht om geen foto’s meer te sturen van zijn mannelijke lid. Hij had er namelijk ongevraagd enkele in mijn mailbox geschoven. Nu kan ik een kleine verrassing wel waarderen, maar deze was wel erg klein. Hij had ook zijn flits gebruikt, waardoor zijn lid er – waarschijnlijk onbedoeld – nogal bleek en zielig bijhing.”

Niet de eerste keer

Het is trouwens niet de eerste keer dat Evi een vetzak op zijn plaats zet, schrijft ze. “Toen ik een jaar of negentien was, gebeurde er iets gelijkaardigs. Een jonge kerel wenkte me vanuit zijn auto. Hij vroeg me door het opengedraaide raampje of het feest nog lang zou duren. Toen ik op mijn horloge keek, merkte ik vanuit mijn ooghoek een ontbloot stukje vlees, dat uit de korte broekspijp van zijn short kwam piepen.”

“Al lachend riep ik naar mijn vriendinnen aan de overkant van de straat, dat deze jongen z’n piemel uit z’n broek hing, en of ze dit ook wilden zien. Niet erg netjes van mij geef ik toe, maar het was zo’n onnozel zicht, dat ik het graag met anderen wou delen. Met gierende banden reed de jongen toen weg in zijn short, terwijl hij het piepende stukje vlees onhandig wegmoffelde, en daarbij maar op het nippertje een andere auto kon ontwijken.”

Dankzij Evi zullen beide mannen in het vervolg wel twee keer nadenken voor ze nog eens ongevraagd hun geslachtsdeel tonen aan een vrouw. Om haar te eren hebben we hieronder nog een paar van haar heetste foto’s verzameld.

Bron: Nieuwsblad.be