Ex-bunny hangt vuile was buiten over Playboy Mansion : “Het was zoals een sekte”

Schokkend

Binnenkort verschijnt een nieuwe docuserie ‘Secrets of Playboy’ over Hugh Hefner, de wereldberoemde oprichter van Playboy, en het leven op zijn landgoed ‘de Playboy mansion’ en andere Playboy-locaties. Onder andere verhalen over verkrachting komen aan het licht.

Sinds het overlijden van Hugh Hefner, de wereldberoemde oprichter van Playboy, doorbreken steeds meer vrouwen het taboe over wat er zich allemaal afspeelde op de Playboy mansion, het mytische landgoed van ‘Hef’.

Avondklok en isolatie

Decennialang gonsde het al van de wildste geruchten over decadente feestjes vol drugs en orgieën met celebrities en bloedmooie bunnies. Maar de waarheid lijkt duisterder te zijn. Ook Holly Madison, die tussen 2001 en 2008 in de Playboy mansion woonde, doet nu haar boekje open over het echte leven op het mytische landgoed.

“Als ik er nu op terugkijk, waren er veel gelijkenissen met een sekte. Zo werden de meisjes enorm geïsoleerd van de buitenwereld. Er was een avondklok om 21.00 en het werd niet geapprecieerd als je vrienden uitnodigde. Je mocht de mansion ook enkel verlaten als je een geldige reden had, zoals een familiefeest.”

Volgens Holly verplichtte Hefner haar ook om ontslag te nemen als serveerster. “Ik wilde een job hebben als plan B, maar hij werd er jaloers van. Als ik mijn ontslag zou geven, kreeg ik in ruil 1000 dollar per week van Hef.”

Cocaïneverslaafde hond

De serie zal ook exclusieve interviews bevatten met andere belangrijke insiders, zoals Hefner’s ex-vriendin Sondra Theodore, die vertelt dat zelfs de hond in de mansion cocaïneverslaafd raakte. Wij kijken alvast uit naar 24 januari, wanneer de serie uitkomt. Hieronder alvast de trailer en ook wat foto’s van Holly natuurlijk.