Ex steekt vrouw neer in volle parochiezaal

Een 56-jarige man uit Schoten heeft zaterdagnamiddag zijn ex-vriendin neergestoken met een vleesmes. De vrouw vecht momenteel nog voor haar leven in het Universitair Ziekenhuis van Antwerpen. Jenny De Coster (48) baat het parochiecentrum in Edegem uit sinds augustus vorig jaar. De dader was er lange tijd kind aan huis. Hij had er klusjes opgeknapt […]

Een 56-jarige man uit Schoten heeft zaterdagnamiddag zijn ex-vriendin neergestoken met een vleesmes. De vrouw vecht momenteel nog voor haar leven in het Universitair Ziekenhuis van Antwerpen.

Jenny De Coster (48) baat het parochiecentrum in Edegem uit sinds augustus vorig jaar. De dader was er lange tijd kind aan huis. Hij had er klusjes opgeknapt en hielp in het café. Maar de relatie werd beëindigd. Dat kon de man niet verwerken. Zaterdag vond er een feest voor een Pools-Russisch huwelijk plaats. De uitbaatster stond achter de toog toen haar ex-vriend rond 17.30u opdaagde. Hij liep recht naar haar, haalde een groot vleesmes boven en stak haar drie keer: tweemaal in de borst en eenmaal in de rug, onder een schouderblad.

De gasten op het trouwfeest kwamen tussenbeide en ontwapenden de man. Ze hielden hem in bedwang tot de politie arriveerde. Het slachtoffer werd overgebracht naar het UZA en onderging meteen een operatie. Zondagavond was haar toestand nog kritiek.

AK Archieffoto DK

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments