Filip Dewinter lanceert eigen game: “Minder-Minder-Minder”

Nu de politieke stress stilletjesaan begint op te borrelen, is het tijd voor wat ontspanning, moet Filip Dewinter gedacht hebben. Hij lanceerde vandaag een spel waarin je eigenhandig moet zorgen voor minder islam, minder immigranten en minder criminelen – niet toevallig de hoekstenen van het programma waarmee hij naar de kiezer trekt. Wie het spel speelt, […]

Nu de politieke stress stilletjesaan begint op te borrelen, is het tijd voor wat ontspanning, moet Filip Dewinter gedacht hebben. Hij lanceerde vandaag een spel waarin je eigenhandig moet zorgen voor minder islam, minder immigranten en minder criminelen – niet toevallig de hoekstenen van het programma waarmee hij naar de kiezer trekt. 
Wie het spel speelt, moet in de straten van Antwerpen zelf vluchtende criminelen, megamoskeeën en moslimterroristen neermeppen, een halt toeroepen of neerknuppelen, terwijl ook enkele bromvliegen met de beeltenis van Di Rupo, Verhofstadt en Onkelinx een rol spelen.

Na het spel krijg je je score te zien én een oproep om op de familie Dewinter te stemmen: ook Karolien, dochter van, komt namelijk op voor het Vlaams Belang. Zij is lijstduwer voor Europa. In hoeverre de vakbond van bromvliegen al heeft geprotesteerd vanwege de denigrerende maskers waarmee de collega’s in het spel worden afgebeeld, is nog niet bekend. (KA)

Wie het zelf wil bekijken, kan terecht op de website van Dewinter of hier

Leave a Reply

Your email address will not be published.