Filmpje van dronken dame die na 20 glazen alcohol haar vriend de huid vol scheldt gaat viraal

De hel voor deze kerel!

Ene Carlos Viteri geeft nu commentaar op een video van hem en zijn vriendin die al miljoenen keren bekeken werd. Het incident gebeurde op de luchthaven van El Salvador, waar het koppel een transfervlucht moest nemen naar de VS op de terugweg naar Viteri’s familie in Ecuador. Zijn stomdronken vriendin – die blijkbaar 20 (!) glazen alcohol binnen had – zette er de boel op stelten en schold Viteri de huid vol.

“Ik hielp haar wel”

De jongedame viel andere passagiers lastig maar richtte haar woede dus vooral ook op Viteri. Ze zei dat hij haar niet wilde helpen met het invullen van documenten en zei dan dat ze hem haatte omdat hij dat niet deed. Viteri spreekt dit tegen: “Ik hielp haar wel degelijk. Ik spreek Spaans dus zij moest niks doen.”

De vlucht werd uiteindelijk afgelast en de twee moesten naar een hotel, waar de vrouw weer voor flink wat ‘drama’ zorgde. Daar werden ze buitengezet wegens haar gedrag, waaronder ook racistische opmerkingen. Ondertussen maakte ze ook nog een kwalijke val op het asfalt waardoor ze een flinke hoofdwonde opliep.

Drankprobleem

Op dat ogenblik was bij Viteri de emmer al overgelopen, maar hij wilde de jongedame niet achterlaten in een vreemd land waarvan ze taal niet sprak. Wanneer de twee terug in de VS waren, zette hij wel een punt achter de relatie. Het was trouwens ook niet de eerste keer dat ze op die manier tegen hem reageerde. Viteri was op de hoogte van haar drankprobleem, maar wist niet dat het zo erg was. Hieronder het filmpje dat momenteel keihard viraal gaat.

(Bron: HLN)

@artlifesoul #karensoftiktok ♬ original sound – artlifesoul