Fortnite-koppel dat fortuin verdient met OnlyFans onthult (bizarre) kinky verzoeken van klanten News
Fortnite-koppel dat fortuin verdient met OnlyFans onthult (bizarre) kinky verzoeken van klanten
News

Fortnite-koppel dat fortuin verdient met OnlyFans onthult (bizarre) kinky verzoeken van klanten

Erin Sanaghan en Tyler Thompson, die elkaar leerden kennen via Fortnite, hebben beiden nog een full-time job, maar halen per maand ook nog eens een goeie 6.000 euro binnen via OnlyFans. Het duo biedt hun abonnees elke zondag een live show aan. Maar ze gaan niet in op alle verzoeken van hun klanten, want daar zitten er soms tussen die een brug te ver zijn…

Meer dan alleen maar seksen

“Iemand vroeg ons of we wilden urineren in elkaars mond en hij bood ons daarvoor meer dan 10.000 pond. Zulke zaken vraagt men ons vaak, maar we doen het niet. OnlyFans geeft ons financiële vrijheid, dus we hebben geen stress”, zeggen Erin en Tyler.

En volgens het koppel komen er soms nog kinky verzoeken, iets té kinky voor hen. Zoals elkaar wat meppen verkopen of minder koosjere dingen met dieren doen. Daar doen ze niet aan mee. “Soms denken mensen ook dat we alleen maar aan het seksen zijn, maar voor ons is het zoveel meer”, zegt Erin.

Zwaar werk

Erin en Tyler zeggen dat OnlyFans echt wel hard werken is, vooral wanneer je daarnaast nog een full-time job hebt. “We moeten alles plannen, creatief zijn en zoveel mogelijk aan de wensen van onze klanten tegemoet komen. We zouden het full-time kunnen doen maar houden te veel van onze ‘normale’ job.”

Tyler, die net een Louis Vuiton handtas kocht voor z’n moeder met wat hij verdiende op OnlyFans zegt nog: “We hebben allebei graag seks. Dus we dachten, waarom proberen we eens niet iets anders, iets waarvoor we ook nog betaald worden.” En van het ene kwam dus het andere en dat begon dus allemaal met enkele sessie Fortnite.


0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties