Hailey, vrouw van Justin Bieber, vertelt vrijuit over hun seksleven, favoriete standje en zin in triootjes News
Hailey, vrouw van Justin Bieber, vertelt vrijuit over hun seksleven, favoriete standje en zin in triootjes
News

Hailey, vrouw van Justin Bieber, vertelt vrijuit over hun seksleven, favoriete standje en zin in triootjes

In haar meest intieme interview tot nu toe gaat Hailey Bieber – vrouw van superster Justin Bieber – in op haar en Justins weg naar het huwelijk en de kritiek die ze onderweg hebben gekregen. Maar ze doet ook enkele pikante onthullingen over hun seksleven. Even blijven verder lezen dus…

Het 25-jarige model ging zitten voor een onthullend interview in de podcats ‘Call Her Daddy’ van Alex Cooper. Ze vertelde onder andere over haar huwelijk met Justin Bieber, zijn vroegere relatie met Selena Gomez en het omgaan met haters. “Veel haters zeggen dat ik mijn man van iemand anders heb gestolen” stak ze van wal. “En ik denk dat dat misschien gewoon voortkomt uit het feit dat ze wensten dat hij met iemand anders was geëindigd. En dat is prima. Je kunt wensen wat je wilt, maar soms komen je wensen nu eenmaal niet uit.”

Hailey, vrouw van Justin Bieber, vertelt vrijuit over hun seksleven, favoriete standje en zin in triootjes

Details over seksleven

Veel mensen verwijten Hailey dat ze avances maakte naar Justin Bieber toen die nog een relatie had met Selena Gomez. Maar Hailey wuifde dat weg: “Het is niet mijn karakter om met iemands relatie te rommelen. Ik zou dat nooit doen. Ik ben beter opgevoed dan dat. Ik kan onomwonden zeggen dat ik nooit iets met hem deed toen hij een relatie had met iemand anders. Meer heb ik daarover niet te zeggen.” Alex Cooper wilde natuurlijk veel meer te weten komen dan enkel de details over de relatie Bieber-Gomez en sneed een ander interessant onderwerp aan: het seksleven van Hailey en Justin.

Hailey onthulde: “We houden allebei van nachtelijke seks. Voor mij kan het ook ’s ochtends maar Justin is daar geen fan van. Oh, wat voelt het raar aan om dit allemaal te vertellen. Niet dat ik verlegen ben of zo, maar wel omdat mijn ouders dit straks misschien allemaal gaan horen!” Helaas voor Hailey hield Cooper zich niet in en lanceerde ze nog een ‘bommetje’: “Ben je in voor een triootje?” Hailey antwoordde na even nagedacht te hebben: “Nee, niet echt. Ik weet dat het allemaal opwindend klinkt en dat het misschien wel werkt voor andere mensen. Maar het is niets voor ons.”

Favoriete standje

En ze ging verder: “Weet je, als je het één keer doet, kun je eigenlijk niet meer terug. We hebben hard gewerkt om te zijn waar we nu zijn en we vertrouwen elkaar. En er is zo'n mooi vertrouwen en sterke band dat ik niet denk dat het iets is waar ik of hij zich comfortabel bij zou voelen." Om af te sluiten had Cooper nog een pikante vraag in petto: “Wat is je favoriete seksstandje?” En daar moest Hailey niet al te lang over nadenken: “Zeker geen missionaris. Ik ben een grote fan van doggy style!” Zo, dat weten we dan ook weer. Wij zijn vooral ook grote fan van Hailey’s foto’s. Hieronder vind je er enkele…

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties