Het internet ontploft over eventueel nieuw 'sportkoppel' Jutta Leerdam en 'YouTube-eikel' Jake Paul News
Het internet ontploft over eventueel nieuw 'sportkoppel' Jutta Leerdam en 'YouTube-eikel' Jake Paul
News

Het internet ontploft over eventueel nieuw 'sportkoppel' Jutta Leerdam en 'YouTube-eikel' Jake Paul

Het internet ontploft momenteel over een opvallend nieuw ‘sportkoppel’ dat misschien wel in de maak is. We hebben het over niemand minder dan de Nederlandse schaatsbabe Jutta Leerdam en YouTube-ster/ -bokser Jake Paul. Bij onze noorderburen smullen ze alvast van het nieuws.

Jake Paul verloor recent nog de veelbesproken kamp tegen Tommy Fury, maar streek daar wel een bedrag van 28 miljoen euro voor op. De geruchten over een relatie met Jutta doen al langer de ronde en werden nu nog maar eens aangewakkerd door een aantal foto’s. De twee werden samen gespot op een aantal locaties, waarbij ze één keer zelfs een hand op elkaars been legden.

Het internet ontploft over eventueel nieuw 'sportkoppel' Jutta Leerdam en 'YouTube-eikel' Jake Paul

"Al maanden contact"

Jutta Leerdam kroonde zich eerder deze maand in Thialf nog voor de tweede keer tot wereldkampioen op de 1.000 meter. Daarna trok ze naar het Mexicaanse Tulum en naar Miami, waar ze verbleef in het gezelschap van Paul. De Nederlandse krant Telegraaf probeerde bij het management van Leerdam een en ander los te weken, maar helaas.

Dat Jake Paul, die door heel wat haters een 'YouTube-eikel' wordt genoemd gezien zijn geschiedenis, al vaker mooie vrouw aan de haak heeft geslagen, is een understatement. Zo was hij nog niet zo heel lang geleden samen met de bloedmooie Julia Rose.

Julia lijkt in ieder geval ondertussen vergeten. Een ‘insider’ vertelde immers al aan het tijdschrift Privé dat Paul en Leerdam al een aantal maanden contact hebben, wat zou ontstaan zijn via Instagram. Wordt zeker dus nog vervolgd… Over Instagram gesproken, hieronder nog een paar leuke kiekjes van Jutta…

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties