Hindoeïstische gemeenschap woedend op Rihanna (32) wegens posten van deze topless foto

Wij zijn wel fan van de foto

De 32-jarige zangeres Rihanna staat weer in het oog van de storm. Zo kreeg ze vorig jaar nog gigantisch veel kritiek over zich heen omdat ze islamitische teksten had gebruikte tijdens een optreden bij een lingerieshow. Deze keer is een andere religie boos op de beroemde Amerikaanse.

Pikante foto is godslaster

Zo postte ze eergisteren een topless foto waar enkel haar handen haar borsten bedekte. Leuk om naar te kijken en het werd met 10 miljoen likes al snel één van de meeste gelikte plaatjes ooit van Rihanna. Echter lang niet iedereen is gelukkig met de ‘pikante’ foto.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door badgalriri (@badgalriri)

Zo draagt ze op de foto blijkbaar een ketting van de Hindoestaanse god Ganesha. Aangezien Rihanna hier amper kleren draagt en je net niet haar tepels kan zien, is de Hindoeïstische gemeenschap woedend: ‘Compleet respectloos tegenover onze religie.’ Een ketting dragen van deze Godin terwijl je geen kleren aan hebt, is blijkbaar godslaster.

Of Rihanna na meer dan 100.000 reacties en 10 miljoen likes van mensen die wel fan zijn van de foto zal wakker liggen van deze commentaren durven we dan weer te betwijfelen. 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments