Khloe Kardashian onthult gekste plekken waar ze liefde bedreef, onder andere in rijdende auto News
Khloe Kardashian onthult gekste plekken waar ze liefde bedreef, onder andere in rijdende auto
News

Khloe Kardashian onthult gekste plekken waar ze liefde bedreef, onder andere in rijdende auto

Khloe Kardashian heeft seks gehad op nogal wilde plaatsen en rangschikte nu haar drie 'wildste locaties'. Ze onthulde de plekken in een blog op haar eigen website en deze zijn nogal onverwacht, zijnde twee vervoersmiddelen en een vrij ongewone plek in het huis.

Ze schreef: "Probeer dit niet thuis. Iemand anders reed en ik zat achterin. Maar ik ben nogal groot en dus voelde het krap en het deed pijn aan mijn knieën. Seks hebben in een rijdende auto is tijdverspilling, dat kan ik je zeggen, althans voor mij. Ik kom gewoon nooit aan de finish. Ik heb het al meerdere keren gedaan. Van mij mogen jullie het allemaal proberen, meer seks in de auto krijgt een lage beoordeling van mij."

Mile High Club

Khloe onthulde daarna nog enkele van de bijzondere plaatsen waar ze seks heeft gehad. De Kardashian-zus verklapte dat ze lid is van de 'mile high club' en gaf toe dat ze het spannend vond dat er andere mensen in de buurt waren. Ze zei: "Het doen op een privévliegtuig is geweldig, vooral als er veel andere passagiers aan boord zijn. Het is een deel van de sensatie! Ik ging eerst naar het toilet en toen volgde hij, dus het was niet echt stiekem, haha! Iedereen wist duidelijk wat er aan de hand was en toen we het toilet verlieten vroeg iedereen of we plezier hadden gehad. "

Keukenprinses

Haar derde en laatste openbaring was dat ze een 'zeer hoge waardering' geeft aan seks op het keukenblad. Ze schreef: "Je bent thuis, dus het is comfortabel, maar het is nog steeds een beetje anders dan normaal. Een marmeren keukenblad is sexy, spannend... en koud. Maar ik doe het vaak!" Khloe gaf haar vliegtuigseksavontuur een vijf op vijf, het fiasco met de bewegende auto een twee op vijf en nog een topscore voor seks op het keukenblad.

2 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties