Klanten woest nadat ze plots onverwachte rekening krijgen van 5.000 dollar in Salt Bae-restaurant

Een foutje of heel bewust?

Een tweetal weken geleden vertelden we jullie dat Nusret Gökçe ofwel Salt Bae, die een internetfenomeen is geworden door de manier waarop hij zout op eten strooit, een nieuw restaurant heeft geopend in Londen (hij had er al in Dubai, Doha, Amerika, Turkije, …). Klanten vielen echter van hun stoel toen ze de rekening kregen. Een rekening van 2.000 euro was niet uitzonderlijk.

Het is echter blijkbaar niet de eerste keer dat mensen die een bezoekje doen aan een restaurant van de Turkse chef zich bedot voelen als ze de rekening kreeg. Zo vielen Amerikaanse klanten in Florida een tijdje terug ook van hun stoel. Ze hadden verwacht dat ze een stevige rekening moesten betalen, maar deze viel nog een stuk duurder uit dan ze hadden verwacht.

Bestolen door ober?

Zij bestelden steaks van maar liefst 275 dollar. Peperduur al, maar ze kregen een golden tomahawk steak (eentje met een 24-karaats gouden laag) op hun bord. De klanten dachten dat dit de normale gang van zaken was en smikkelde deze volledig op. Toen ze de rekening kregen, was al snel duidelijk dat er iets niet klopte. Het personeel van Salt Bae had echter geen medelijden.

De klanten beweerden dat de ober hen gewoon de verkeerde bestelling hadden gegeven, maar de ober en zijn collega’s zeiden dat ze logen. De discussie ging zelfs zo ver dat de politie werd gebeld. Uiteindelijk betaalde ze de rekening dan toch na veel vijven en zessen. De dame smeet nog wel een negatieve recensie online waarin ze de ober betichtte van dat hij heel erg goed wist dat hij zijn klanten in het zak heeft gezet.

Meer zelfs, ze beweert dat dit al de 12de keer was dat er bij klanten zoiets dergelijks is gebeurd. Hoe het ook zij. Salt Bae zelf zal er niet wakker van liggen. Mede door zijn peperdure rekeningen zou hij een vermogen hebben van maar liefst 60 miljoen dollar.

De rekening waar zoveel om te doen was:

De fout volgens de klanten qua steak

De woeste recensie van deze klant

De peperdure gouden steak

 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Nusr_et#Saltbae (@nusr_et)

Bron: Skoften.net