Man heeft zijn penis al 24 jaar niet meer gewassen en snapt niet waarom het stinkt en pijn doet

Heel bijzonder …

In het Britse programma ‘The Sex Clinic’ kwam er vorig jaar een zeer bijzondere patiënt langs. Maak kennis met de 24-jarige Zach. De barman vertelde in het programma eerst vol trots dat hij een echte casanova is en al zeker met 40 vrouwen seks had. Hij zit nu echter met een behoorlijk vervelend probleem.

Een stinkende penis, hoe komt dat toch?

De laatste maanden merkte Zach dat zijn penis behoorlijk stonk en dat zijn eikel ook flink geïrriteerd is. Kers op de taart is dat hij zijn voorhuid niet meer helemaal naar achteren kan trekken waardoor seks soms pijnlijk is en hij ook bijna niet meer kan klaarkomen.

Een ernstig probleem zou je denken, maar niets is minder waar. Na een onderzoek van nog geen volle minuut zag dokter Naomi al wat het probleem was. Zach had namelijk gigantisch veel smegma (een opeenhoping van dode huid, zweet en olie) onder zijn voorhuid zitten.

Een beetje vol verbazing vraagt de dokter hoe vaak hij zijn penis wast. Zach vertelt doodleuk dat hij enkel wat langs de buitenkant schrobt. In andere woorden, hij heeft in 24 jaar tijd nooit zijn penis deftig gewassen en had dus als gevolg zo’n groot kaasrandje dat het zelfs niet op een kaasplank zou misstaan. Zijn excuus? Hij wist niet dat je je pretstok moet wassen.

De dokter van dienst had dus ook een duidelijk boodschap voor de genezing van zijn probleem: ‘Was gewoon je penis kerel’. De video van zijn verhaal in ‘Sex Clinic werd overigens miljoenen keren bekeken. Vanaf nu is hij dus voor altijd de man die dacht dat zijn penis aan het groeien was, maar hij bleek eigenlijk gewoon een vetzak te zijn die zich nooit wast.

Deze video is opgenomen voor COVID-19 en lockdown-tijden.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments