Man koopt een nogal bijzondere peer bij Aldi: "Mijn vrouw wordt er helemaal wild van!" News
Man koopt een nogal bijzondere peer bij Aldi: "Mijn vrouw wordt er helemaal wild van!"
News

Man koopt een nogal bijzondere peer bij Aldi: "Mijn vrouw wordt er helemaal wild van!"

Een man zei dat zijn ogen ‘bijna uit zijn hoofd sprongen’ toen hij zijn zak fruit van de Aldi opende en een peer in de vorm van een penis aantrof. Johnny (43) ontdekte de vreemde vrucht toen hij zijn groenten en fruit uitpakte na het doen van zijn wekelijkse boodschappen. Hij zei: “Mijn vrouw en haar vriendinnen zijn er wild van en gaan nu massaal peren kopen bij Aldi!”

Johnny had de peren (en het andere fruit) eigenlijk gekocht op aanraden van zijn vrouw. Die vond dat er wel wat kilo’s af mochten en verplichtte hem van minder snoep en meer fruit te eten. Johnny vertelde: “Ook mijn vrouw moest lachen toen ze de peer zag. Ik zei haar direct dat ik daar nooit een hap van zou nemen! Ik plaatste meteen foto’s op mijn sociale media en iedereen vond het hilarisch.”

Man koopt een nogal bijzondere peer bij Aldi: "Mijn vrouw wordt er helemaal wild van!"

Iedereen naar de Aldi!

Johnny kreeg naar eigen zeggen veel reacties, waaronder ook enkele ‘pikante’. Maar dat vind hij best ok. “Ik ben blij dat ik de mensen iets gegevens heb waar ze kunnen mee lachen. Weet je, ik zal wel nooit meer op dezelfde manier naar peren kijken!” Een blijkbaar bracht de bizarre peer ook wel wat teweeg bij de vrouw van Johnny en diens vriendinnen…

“Ik vind dat mijn vrouw de peer verdacht veel in haar handen wilde houden”, zei hij. “Ze heeft foto’s ervan ook al doorgestuurd aan al haar vriendinnen. En het gerucht wil dat die nu allemaal naar de Aldi rennen!” Onlangs werd trouwens in een andere supermarkt een tomaat ‘ongeschikt’ bevonden voor verkoop omdat ze te veel leek op vrouwelijke genitaliën. Een medewerkster nam ze toen mee naar huis, deelde foto’s op haar socials en stak ze toen in de diepvriezer om te bewaren voor het nageslacht. Wel wel wel…

(Bron: SWNS en Daily Star)

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties