Man snijdt testikels af en smijt ze in park

In Groot-Brittannië heeft een man (22) zijn eigen testikels afgesneden en ze vervolgens in een park weggesmeten.De man presenteerde zich op de spoedafdeling van een ziekenhuis waar men vaststelde dat zijn scrotum ontbrak. Op de vraag wat hem overkomen was antwoordde de verwarde man dat hij zichzelf gecastreerd had en voegde eraan toe dat hij […]

In Groot-Brittannië heeft een man (22) zijn eigen testikels afgesneden en ze vervolgens in een park weggesmeten.
De man presenteerde zich op de spoedafdeling van een ziekenhuis waar men vaststelde dat zijn scrotum ontbrak. Op de vraag wat hem overkomen was antwoordde de verwarde man dat hij zichzelf gecastreerd had en voegde eraan toe dat hij niet verwacht had dat het zo weinig pijn ging doen.

Dokters heelden zijn wonden en lieten hem vertrekken met de raad spoedig psychiatrische hulp te zoeken. Ze verklaarden achteraf nog dat ze vermoedden dat de man een geslachtsoperatie op zichzelf heeft willen uitvoeren en leed aan wat ze noemden een “geslachtsverwarringsstoornis”.

Een bewoner van de buurt van het park zei dat verschillende mensen stopten met er hun hond uit te laten uit angst dat die wel eens iets ongewoons zouden kunnen opgraven. (PhPa)

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments