Man vergeet ‘per ongeluk’ zijn zwangere vrouw op parking tankstation na plaspauze

Oeps

Een Duitse man mocht het afgelopen week stevig uitleggen aan zijn vrouw. Zo stopte hij met zijn vrouw voor een plaspauze. Hij ging even naar binnen terwijl zij aanvankelijk bleef zitten op de achterbank. Toen hij echter terug in de wagen stapte, had hij niet gezien dat zijn zwangere wederhelft ondertussen ook even was uitgestapt om haar benen te strekken.

Man vergat zijn zwangere vrouw

Hij reed ondertussen wel doodleuk verder. Pas een halfuur later en 50km verder ontdekte hij dat zijn lieftallige vrouw helemaal niet meer op de achterbank van zijn wagen zat. Het incident gebeurde afgelopen zondag rond 01u00 ‘s nachts was te lezen op de Facebookpagina van de politie Mittelfranken.

Volgens de man was het natuurlijk een ongelukje en een onoplettendheid. De vrouw die bij het tankstation was achtergelaten moest wel een toevallige voorbijganger vragen om een smartphone te lenen zodat ze naar de politie kon bellen. Haar man zelf was blijkbaar niet bereikbaar.

De politie was al behoorlijk snel ter plaatse en de agenten reden de zwangere vrouw tegemoet naar haar echtgenoot. De man in kwestie zal ongetwijfeld achteraf wel een stevige uitleg hebben mogen geven. Je vrouw op deze manier achterlaten, is gegarandeerd toch wel enkele nachtjes verplicht op de zetel slapen.

Bron: Nieuwsblad.be
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments