Meisjes weggelokt van trouwfeest en vermoord in India

Drie Indiase meisjes zijn vermoord in de Indiase deelstaat Andhra Pradesh nadat ze werden weggelokt van een trouwfeest, zo melden lokale media donderdag. De dader zou een familielid zijn. De lichamen van de meisjes van 4, 6 en 9 jaar oud werden donderdag gevonden aan de rand van de stad Nizamabad, aldus het IANS persagentschap. […]

Drie Indiase meisjes zijn vermoord in de Indiase deelstaat Andhra Pradesh nadat ze werden weggelokt van een trouwfeest, zo melden lokale media donderdag. De dader zou een familielid zijn.

De lichamen van de meisjes van 4, 6 en 9 jaar oud werden donderdag gevonden aan de rand van de stad Nizamabad, aldus het IANS persagentschap. De meisjes, zussen van elkaar, waren samen met hun ouders aanwezig op een trouwfeest woensdagavond toen een man hen van de festiviteiten weglokte met chocolade. Dat vertelden familieleden aan de pers.

Die man zou later op de avond tijdens een telefoongesprek met een familielid hebben geklaagd dat hij de enige van de familie was die nog geen gezin had gesticht. De man had al een suïcidaal verleden, zo zeggen familieleden.

De politie startte een zoekactie naar de verdachte.

Belga, Beeld Google Maps

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments