Nederlander gaat op wandel met vriendin in lingerie aan de leiband en nu is iedereen woest (video/foto’s)

Niet iedereen vond het leuk

Het meest opvallende verhaal van deze week komt uit Colombia. Een Nederlander is ondergedoken in het Colombiaanse Medellín nadat hij met zijn vriendin was gaan wandelen. Zo liep ze rond in zwarte lingerie en aan de leiband in de rosse buurt in Medellín en daar konden veel mensen niet mee lachen. Zelfs de burgemeester is woest nadat onderstaande video van hun wandeling viraal is gegaan.

‘Een vrouwenmishandelaar’

Nochtans was de wandeling in lingerie en de ketting volledig vrijwillig. Blijkbaar wou de dame haar OnlyFans-pagina promoten en was het dus allemaal volledig vrijwillig. Ze ziet ook niet wat ze mis deed omdat ze geen geslachtsdelen had getoond. Heel wat inwoners en de burgemeester hadden aan deze uitleg echter geen boodschap. Meer zelfs, er wordt gesproken over mishandeling van de man: “De Nederlander kwam hierheen om ons imago te schaden en om vrouwen te mishandelen.”

De Nederlander die de leiband vasthad moet nu vrezen om uit het land gezet te worden. Hij leeft zelfs ondergedoken want in Colombia zijn er ook mensen die meer doen dan enkel commentaar geven en dit alles voor wat lingerie en een halsband.

De video zie je hieronder waar het over gaat. Daarnaast ook nog wat foto’s van Aleja Torres, de dame die vrijwillig de pikante wandeling deed. We gaan er wel vanuit dat na al de commotie haar OnlyFans sowieso een gigantische boost heeft gekregen.