Nederlandse groepsverkrachters beledigen rechters (video)

Spreken is zilver, zwijgen is goud. Dat is een spreekwoord die enkele Nederlandse verkrachters niet helemaal goed hebben begrepen… Nederlanders zijn mondig, dat is wereldwijd bekend. Maar soms kunnen ze beter even hun mond houden. Zo ook de zes verdachten van een groepsverkrachting die afgelopen week in het Nederlandse Utrecht zijn veroordeeld tot een maximumstraf […]

Spreken is zilver, zwijgen is goud. Dat is een spreekwoord die enkele Nederlandse verkrachters niet helemaal goed hebben begrepen…

Nederlanders zijn mondig, dat is wereldwijd bekend. Maar soms kunnen ze beter even hun mond houden. Zo ook de zes verdachten van een groepsverkrachting die afgelopen week in het Nederlandse Utrecht zijn veroordeeld tot een maximumstraf van 5 jaar.

Aanvankelijk deden de mannen alsof ze van niets wisten. Nochtans gaven ze wel toe dat ze seks hadden met de drie meisjes van 14, 17 en 18 jaar maar ze ontkenden voortdurend dat het een verkrachting was, ook al toonde een medisch onderzoek aan dat het meisje van 18 twee keren is verkracht.

Toen ze de veroordeling te horen kregen, werden de mannen erg kwaad en scholden de rechters de huid vol. Die laatsten stonden erbij en keken ernaar. De beelden die je op zijn minst bizar kan noemen kan je hieronder bekijken.

“In België zullen zulke beledigingen ook vast wel eens gebeuren”, getuigt een woordvoerder van het ministerie van Justitie, “maar normaal worden deze mensen dan verwijderd door de aanwezige politie of de bode van de rechtbank.” Dat had de Nederlandse rechter in deze video misschien ook maar beter laten doen: (AN)

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments