Ongecensureerde video van hoe YouTuber Dave Dobrik verschrikkelijk ongeluk veroorzaakte met kraan

Pijnlijk

Dave Dobrik is één van de grootste YouTubers op deze planeet. Zo gaat hij binnenkort de kaap van maar liefst 19 miljoen abonnees overschrijden en dat is echt gigantisch veel. Om zijn kijkers tevreden te houden, probeer Dobrik altijd een stapje verder te gaan, maar deze keer ging het hopeloos mis.

Zo had Dave het bijzondere idee om zijn kapper en haarstylist Jeff Wittek rond te slingeren met een kraan. Aangezien deze kraan in het water stond, kon er toch nooit iets misgaan. Althans, dat was de redenering.

Onderstaande beelden gaan nu viraal van een ongeluk waarbij Dave loeihard Jeff tegen de kraan smaakte. Pijnlijk is een understatement want blijkbaar heeft Wittek bijna elke bot in zijn gezicht gebroken hebben. Hij mag zelfs blij zijn dat hij dit nog kan na vertellen. Blijkbaar ging YouTuber Dobrik veel sneller dan iedereen had verwacht.

Wittek zelf die ook een aanzienlijke tijd in het ziekenhuis heeft gelegen, vatte het ongeluk vrij correct samen: “Ik dacht wat is het ergste dat kan gebeuren als ik over een meer zwier met een touw. En ja, ik wist niet op voorhand dat ik zo snel zou gaan, maar ik wou gewoon een leuke video maken. Dat is echter waar ik een fout maakte: ik was vergeten dat de grootste, f*cking idioot de kraan aan het besturen was.”

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments