Ongezien: winnares Miss Sri Lanka wordt na 1 minuut hardhandig ontkroond omdat ze ‘vals speelde’

Bijzonder

Opvallende beelden van de verkiezing van Miss Sri Lanka. Een zekere Pushpika De Silva had gewonnen en was in tranen toen ze als winnares werd uitgeroepen van de schoonheidswedstrijd. Ze mocht echter niet lang genieten van haar winst.

Miss Sri Lanka verloor haar kroontje onmiddellijk

Na iets meer dan een minuutje werd ze namelijk wel heel hardhandig ontkroond door Miss World Caroline Jurie die dan maar even zelf besliste om de runner-up tot winnares uit te roepen. De nummer 2 zag het allemaal gebeuren en was dolgelukkig om alsnog op deze bijzondere manier te winnen.

Wat bleek nu? Pushpika De Silva was onlangs gescheiden beweerde de ‘nieuwe presentatrice’ en je kan in het gelovige Sri Lanka deze Miss-verkiezing enkel winnen wanneer je getrouwd bent. Een regelrechte schande zou dat daar dus zijn.

Uiteindelijk bleek Pushpika nog wel getrouwd te zijn, maar ze leefde gescheiden van haar man. Ook ‘not done’ in Sri Lanka. De jury besliste na het incident dat ze wel de winnares bleef en niet de runner-up. Iets wat niet zonder slag of stoot gebeurde want achter de schermen werd er blijkbaar nog fel gevochten.

De jury liet achteraf nog weten dat ze absoluut niet akkoord waren met de beslissing van Jurie om even een andere winnares uit te roepen. Ze heeft ook een aangifte aan haar broek omdat ze het hoofd van Pushpika verwondde toen ze haar kroontje had ‘afgerukt’.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments