Ook in Nederland drama aan de kust: beelden tonen hoe man tijdens klaarlichte dag wordt neergestoken bij strand

Hallucinant

De afgelopen dagen werd voornamelijk gesproken over rellen in Blankenberge en verschenen er verschillende filmpjes online over deze vechtpartijen op en naast het strand. Ook bij onze Noorderburen waren er grote problemen aan de kust.

Steekincident op de pier

Vlakbij het strand van Scheveningen werd er gisteren namelijk een 19-jarige man neergestoken op klaarlichte dag terwijl het vol liep met toeristen. Er landde zelfs nog een traumahelikopter om de jongeman te redden, maar hulp kon niet meer baten en hij overleed enkele uren later aan zijn verwondingen.

Er zou niet alleen een mes zijn bovengehaald, maar ook geschoten zijn geweest. Op beelden is ook te zien hoe een man met een wapen rondliep. Reden voor de steekpartij zou een discussie geweest zijn tussen twee ‘rappersbendes’. Eén iemand zou geweigerd hebben om een hand te geven dus doodde ze hem maar daar ter plekke.

In onderstaande beelden is te zien wat er aan de hand was. Niet al te verrassend brak er grote paniek uit en zijn de daders onmiddellijk gevlucht. Daarnaast waren er ook nog verschillende vechtpartijen in Scheveningen.

 

Bron intropic: screenscap video AD.nl
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments