Ook Sean Dhondt reageert op gelekte naaktbeelden: ‘Dit was mensonterend’

Ook Sean kon niet meer langer zwijgen

Nadat Peter Van de Veire en Stan Van Samang naar buiten kwamen na de gelekte naaktbeelden kon Sean Dhondt natuurlijk niet meer achter blijven. Van hem waren immers ook de meeste beelden te zien en misschien ook wel de meest expliciete.

Statement van de zanger

Over Sean Dhondt werd dan ook het meeste gesproken. Gisteren vertelde hij ook op Qmusic wat de impact op zijn leven was en deze was echt enorm volgens de zanger en presentator.

“Ik ga daar niet over liegen, de impact op mezelf en mijn dichte omgeving, de mensen die ik het allerliefste zie, is enorm. Gigantisch zelfs. De manier waarop mijn privacy en die van anderen is geschonden, is ronduit mensonterend. Met als gevolg een hallucinant sneeuwbaleffect, in gang gezet door iemand die het nodig vond om privébeelden kwaadwillig te verspreiden.”

“Ja, ik heb die beelden zelf gemaakt, in mijn privésfeer. Maar het was uiteraard niet de bedoeling dat die beelden ongevraagd zouden rondgaan. Want zo kwamen ze ook terecht bij mensen die, tegen hun wil, die beelden te zien hebben gekregen. En ontstonden er plots de wildste verhalen. Daarom is het zo belangrijk dat dit stopt.”

“Ik wens het niemand toe om op deze manier publiekelijk vernederd te worden. En natuurlijk zie je daar enorm van af. Maar, ik heb tegelijkertijd ook heel hard beseft dat een opvangnet op zo’n momenten heel belangrijk is. Zowel familie, vrienden, collega’s hier bij Q en bij VTM en ver daarbuiten. Ik kan me heel goed inbeelden dat mensen die geen dergelijk, warm opvangnet rondom zich hebben of jonge mensen, die minder weerbaar zijn, er daardoor echt onderdoor gaan. En daarom vind ik het nogmaals nodig om er nu iets over te zeggen. Want wat mij nu overkomen is, kan misschien wel andere mensen helpen.”

“Dus voor iedereen die hetzelfde meemaakt of meegemaakt heeft of iemand kent in dezelfde situatie, alsjeblieft: wees lief voor elkaar. Wees je bewust van de gevaren. Hoe snel iets kan gebeuren, zonder dat je daar zelf bij stilstaat. Ik ben nu, jammer genoeg, een goed voorbeeld om dat te zeggen. Doe er niet lacherig over of pest elkaar niet. Want dit is ernstig. Mensen kunnen in zo’n situatie alle hulp gebruiken.”

“Ik wil nu vooral rust om dit te verwerken voor mezelf en met de mensen rondom mij, die er het meest toe doen. Het is zo belangrijk dat dit stopt. Voor alle betrokkenen nu. En voor iedereen die het nog zou meemaken in de toekomst”

2 Comments
oud
nieuw votes
Inline Feedbacks
View all comments
Marc
16 dagen geleden

Die drie pipo’s zijn dus wel alle 3 getrouwd , en hebben toch naakt foto’s gestuurd naar een andere vrouw die ze gelekt heeft , hoe dom kan je zijn als je dan ook nog eens een bv bent.
en nu maar janken en zagen dat hun fotokes worden rond gestuurd. Het is niet dat zoiets nog nooit gebeurd is hé.!!!!!
Ik keur het niet goed wat er gebeurd is , maar ze hadden het kunnen weten hé.

Gina
13 dagen geleden
Reply to  Marc

Van de Veire zijn naamkaartje was het versturen van zijn stijve lul naar tal van vrouwen, dit ventje stond reeds lang bekent als pervers,Bart De Pauw is voor minder geschandpaalt.
Wat Sean Dhont betreft, weldra zien we hem als werker in een ziekenhuis, daar waar dat hij het bed heeft volgeschoten om ter verst.
Deze rukkers zijn tiener-idolen das de moraal van het verhaal.