Oud maar goud: journalist bezoekt de slechtst beoordeelde stripclub ter wereld (video) News
Oud maar goud: journalist bezoekt de slechtst beoordeelde stripclub ter wereld (video)
News

Oud maar goud: journalist bezoekt de slechtst beoordeelde stripclub ter wereld (video)

Oud wil daarom niet per se zeggen 'versleten'... Nee, oud is soms gewoon goud! En daarom gaan we vanaf nu in de rubriek 'Oud maar goud' regelmatig eens een Clint-artikel vanonder het stof halen dat destijds voor net geen meltdown van onze website en Facebook-pagina zorgde. Deze keer keren we terug naar het moment waarop een journalist de slechtst beoordeelde stripclub ter wereld bezoekt. En dat was vrij bijzonder...

Bij het populaire YouTube-kanaal VICE staat men erom bekend dat ze altijd originele reportages trachten te maken, die je niet meteen ergens anders ziet. Op een dag kreeg Taji Ameen het geniale idee om een bezoekje te brengen aan één van de slechtst beoordeelde stripclubs ooit. Deze club in Californië heeft honderden 1-ster reviews online, wat toch redelijk ongezien is.

Bijzondere uitbater en agressie

Volgens heel wat reviews zou er behoorlijk wat agressie zijn van bewakingsagenten tegenover klanten en word je voor het minste hardhandig buiten gewerkt. Ook uitbater Brad is een behoorlijk bijzonder figuur. In zijn jonge jaren was hij een pornoster en de energie waarmee hij vroeger dames aan zijn degen reeg, steekt hij nu in zijn stripclub.

De prijzen zijn behoorlijk stevig te noemen en wie niet kan betalen voor een peperdure lapdance, wordt gewoon aan de deur gezet. Gewoon een beetje zitten kijken en iets drinken, wordt dus niet echt geapprecieerd. Brad verwoordt het zo: “Wie geen goedbetaalde job heeft, heeft hier niks te zoeken!” Brad heeft trouwens onder de club een ‘geheime kelder’, waar hij zich amuseert met zijn werkneemsters. Pure ‘logica’ volgens hem.

Twee mannen doodgeschoten

Toen de journalist het gevoelige onderwerp ter sprake bracht van twee mannen die doodgeschoten werden in de stripclub, had Brad een opvallend antwoord klaar: "Ik ben verdomd trots op mijn bewakingsagent die dat heeft gedaan. Ik zou hem opslag moeten geven. Slechte mannen in mijn club gaan enkel terug naar buiten in een lijkzak." Hieronder kun je de opvallende reportage bekijken. We zijn er zeker van dat je wel een paar keer duchtig met je hoofd zal schudden…

Hieronder vind je onze andere artikelen in de rubriek 'Oud maar goud'

Deze zussen zijn de oudste sekswerkers van Amsterdam en plezierden 335.000 mannen

Marie heeft triootjes met haar man en... God

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties