Oud maar goud: Marie heeft trio's met God en haar echtgenoot: "Hemels klaarkomen!" Entertainment
Oud maar goud: Marie heeft trio's met God en haar echtgenoot: "Hemels klaarkomen!"
Entertainment

Oud maar goud: Marie heeft trio's met God en haar echtgenoot: "Hemels klaarkomen!"

Oud wil daarom niet per se zeggen 'versleten'... Nee, oud is soms gewoon goud! En daarom gaan we vanaf nu in de rubriek 'Oud maar goud' regelmatig eens een Clint-artikel vanonder het stof halen dat destijds voor net geen meltdown van onze website en Facebook-pagina zorgde. Deze keer hebben we ene Nita Marie in de aanbieding, een dame die een verrassende onthulling deed...

“Minstens twee keer per week seks met God”

Nita Marie heeft veel seks met haar partner, maar minstens twee keer per week doet ze een trio met met hem en God, zo beweert ze zelf. De almachtige Vader is wel nog nooit fysiek op het toneel verschenen, maar volgens Marie kan ze echt zijn aanwezigheid voelen wanneer ze met haar man aan het rampetampen is.

Oud maar goud: Marie heeft trio's met God en haar echtgenoot: "Hemels klaarkomen!"

"Wanneer je God uitnodigt om deel uit te maken van je seksleven dan wordt de daad zelf niet meer iets puur fysiek, maar eerder iets heilig en spiritueel. Er is niets meer vervullend en bevredigend dan God zijn liefde te voelen wanneer je jouw partner aan het plezieren bent. Enkel dan ervaar ik ook daadwerkelijk hemelse orgasmes." aldus Marie.

Zo nodig ook jij God uit in de slaapkamer

Iedereen vraagt zich natuurlijk af hoe je God in godsnaam overtuigd om even mee van bil te gaan. Zelfs op die vraag heeft Marie een antwoord. Het is volgens haar heel simpel. Tijdens het voorspel zegt ze luidop een gebed en daarna komt God langs en doet hij gezellig mee. Ze voelt vanaf dan echt zijn aanwezigheid.

Oud maar goud: Marie heeft trio's met God en haar echtgenoot: "Hemels klaarkomen!"

Marie geeft wel toe dat ze soms God stiekem uitnodigt voor een trio zonder dar haar man er iets van weet. Die denkt dat ze dan gewoon nog eens gezellig de liefde bedrijven met twee, maar Marie doet dan een gebedje in haar hoofd. En hoppa, daar is Hij!

We zijn nu natuurlijk razend benieuwd naar hoe Marie haar OnlyFans-pagina eruit ziet. Post ze ook pikante filmpjes waarbij de Heer zijn opwachting maakt? We hebben geen idee, maar voor 14,99 dollar per maand kan je het zelf ontdekken. Als je daar niet voor wil betalen, zal je het met onderstaande foto's moeten doen…

Hieronder vind je onze andere artikelen in de rubriek 'Oud maar goud'

Deze zussen zijn de oudste sekswerkers van Amsterdam en plezierden 335.000 mannen

4 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties