Pol Van Den Driessche huilt zich kapot

Na de beschuldigingen van seksuele intimidatie en de exit uit de politiek is Pol Van Den Driessche een emotioneel wrak. “Mijn vader doet niets anders dan huilen.” Hoewel hij op zijn Facebook-pagina vorige week nog het tegendeel liet uitschijnen, zit de in opspraak gekomen politicus Pol Van Den Driessche (52) in zak en as. Kan […]

Na de beschuldigingen van seksuele intimidatie en de exit uit de politiek is Pol Van Den Driessche een emotioneel wrak. “Mijn vader doet niets anders dan huilen.”

Hoewel hij op zijn Facebook-pagina vorige week nog het tegendeel liet uitschijnen, zit de in opspraak gekomen politicus Pol Van Den Driessche (52) in zak en as. Kan ook niet anders, als een rits ex-medewerkers je beschuldigen van verregaande handtastelijkheden en seksuele intimidatie.

Zoon Roeland Van Den Driessche (25) doet een boekje open in Dag Allemaal. “Mijn vader toont zich enorm sterk tegenover de buitenwereld. Hij kiest ervoor om onder de mensen te komen. Maar als hij alleen is, huilt hij voortdurend. Hij doet echt niets anders meer.”

Of Van Den Driessche junior zich geen vragen stelt over de verhalen? “Ik blijf mijn vader steunen. Hij is een charismatische man en vertoeft graag in vrouwelijk gezelschap, maar om bepaalde dingen dan zo uit te vergroten? Dat is erover.”

Zoon VDD is overtuigd dat ook moeder partij blijft kiezen voor haar man. “Ze zal mijn vader nooit in de steek laten en zal hem blijven steunen. Wat er ook gebeurt.” (SF)

Leave a Reply

Your email address will not be published.