Politicus of pooier?

Dominique Strauss-Kahn is een man met een onstilbare honger naar seks. Na de rechtszaak van 2011, moet de Franse toppoliticus nu opnieuw voor het gerecht verschijnen. Hij zou voor zijn rijkeluisvriendjes seksfeestjes georganiseerd hebben om de saaie momenten wat op te vrolijken.  Tussen 2008 en 2011 zou Strauss-Kahn zijn vriendjes hebben voorzien van jong speelgoed, […]

Dominique Strauss-Kahn is een man met een onstilbare honger naar seks. Na de rechtszaak van 2011, moet de Franse toppoliticus nu opnieuw voor het gerecht verschijnen. Hij zou voor zijn rijkeluisvriendjes seksfeestjes georganiseerd hebben om de saaie momenten wat op te vrolijken. 

Tussen 2008 en 2011 zou Strauss-Kahn zijn vriendjes hebben voorzien van jong speelgoed, maar niet zonder dat speelgoed eerst zelf uit te proberen. Hij verklaart dat het ging om meisjes die hij tegenkwam op chique soirees overal ter wereld. Hij wist naar eigen zeggen ook niet dat deze meisjes prostituees waren. Dit wordt tegengesproken door enkele van de dames. Sommigen onder hen werden zelfs cash betaald door vrienden en kennissen van DSK maar ontvingen nooit geld van de man zelf.

Het feit dat DSK deelnam aan dergelijke uitspattingen, is in Frankrijk niet strafbaar. Het organiseren van zulke orgieën wel.  De zaak ging aan het rollen bij een routinecontrole van enkele pooiers. Zij organiseerden in het Carlton Hotel in Rijsel al langer seksfeestjes. Daar viel de naam DSK voor het eerst. Na verder onderzoek bleek dat hij toch wel meer was dan een toevallige passant. Hij beweert zelf dat dit onmogelijk zou zijn omwille van zijn zeer drukke agenda op dat moment. Afwachten dus of hij er in slaagt om opnieuw door de mazen van het net te glippen.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments