PowNed zet Syrische, geile vluchteling serieus te kakken (video) News
PowNed zet Syrische, geile vluchteling serieus te kakken (video)
News

PowNed zet Syrische, geile vluchteling serieus te kakken (video)

Ahmed, een vluchteling in de opvang van Apeldoorn, voelde zich zwaar genaaid nadat PowNed beelden uitzond waarin hij afgeschilderd wordt als een homohater en een seksmaniak. Uiteraard vond hij snel een advocaat die het voor hem wilde opnemen en op zijn minst een rechtzetting eisen.

PowNed komt nu met die rechtzetting, al is dat blijkbaar niet helemaal wat Ahmed ervan had verwacht. In de hele opname, die aanvankelijk niet werd uitgezonden, is namelijk te zien dat de brave vluchteling een vuist en een meppende beweging maakt wanneer zijn mening over homo's wordt gevraagd. Een beeld dat de zender in eerste instantie achterwege liet om Ahmed niet te laten overkomen als een agressieveling...

Verder verklaarde Ahmed dat die woorden van zijn 'op springen staande ballen' hem in de mond waren gelegd door de journaliste. Uit de volledige beelden blijkt echter dat... die met iemand anders in gesprek was en Ahmed tussenkwam om ongevraagd over zijn joekels van testikels te beginnen.

De moraal van het verhaal? Ahmed zal naar zijn 'rechtzetting' kunnen fluiten. (SL)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties