Slaat Leonardo DiCaprio (48) weer een mooie (jonge) vis aan de haak met dit 22-jarig model? News
Slaat Leonardo DiCaprio (48) weer een mooie (jonge) vis aan de haak met dit 22-jarig model?
News

Slaat Leonardo DiCaprio (48) weer een mooie (jonge) vis aan de haak met dit 22-jarig model?

Dat er een beetje, euhm… spottend met het liefdesleven van acteur Leonardo DiCaprio (48) wordt omgesprongen, weten we al langer. Je weet wel, de leeftijd van de dames die hij date. Niet jonger dan 25, dan maak je weinig kans bij ‘Leo’. Hoewel hij de laatste tijd al wel eens een uitzondering durft te maken.

De laatste dame die aan hem gelinkt wordt, is model Meghan Roche. Zij is 22 en dat past dus perfect in het eisenpakket van DiCaprio. De twee werden gespot toen ze aan boord gingen van een luxueus jacht op Ibiza. Er waren nog wat mensen aanwezig, maar Roche leek de enige vrouwelijke reisgenoot van de acteur te zijn.

Roche was gekleed in een blauw badpak met diepe decolleté, terwijl DiCaprio er heel casual bijliep in een blauwe zwemshort en een T-shirt. Het is de eerste keer dat er weer liefdesgeruchten rond de acteur de kop opsteken sinds zijn (vermeende) romance met model Gigi Hadid. Zowel DiCaprio als Hadid hebben een eventuele relatie nooit bevestigd.

Wat er ook allemaal van zij, wij stellen jullie hieronder maar al te graag voor aan de wondermooie Megan Roche. Misschien dus wel het nieuwe lief van ‘Leo’…

(Intropic: BSR Agency en Instagram)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties