Smerige autohandelaar speelt vals en trapt het af News
Smerige autohandelaar speelt vals en trapt het af
News

Smerige autohandelaar speelt vals en trapt het af

Een autohandelaar uit Erpe-Mere heeft op één weekend zijn hele autopark verkocht en trok met het geld naar het buitenland. Centen dus van zijn klanten, want een groot deel van de wagens was al verkocht of stond daar voor onderhoud. Smerige spelletjes dus.


Had u misschien een wagen in onderhoud staan bij BVCPRO in Erpe-Mere? Dan rijdt uw vierwieler momenteel jammer genoeg ergens in Siberië of omstreken rond. Die meneer die uw auto toen met alle plezier van een stevig onderhoud zou voorzien, heeft hem - samen met de overige, veertigtal dure wagens die overigens ook op het internet staan - in één trok verpatst aan buitenlandse autohandelaars en is er vervolgens stiekem vandoor gegaan met de centjes.

Vriendelijke man van dienst was Bart V.C. – al snel op zijn website volledig ontmaskerd als Bart Van Caenegem. Jarenlang verkocht hij vrij nieuwe tweedehandswagens van het Audi, BMW, Mercedes en Jaguar. Daarbij kregen de kopers een garantie en werd hun wagen bijgevolg gratis door hem onderhouden. Achter hun rug verkocht hij de wagens door aan buitenlandse autohandelaars en afgelopen weekend werden die in één klap naar de koper getransporteerd. Met de tienduizenden euro’s die hij aan het zaakje overhield, trok hij naar zijn vrouw in Venezuela. Spoorloos, dus.

En de oorspronkelijke kopers blijven achter met een gigantische, financiële kater. “Hoe hij dat allemaal ongemerkt heeft kunnen doen, is mij een raadsel. Onze Jaguar, waarvoor mijn vrouw en ik jarenlang gespaard hebben, zien we nooit meer terug. Wekenlang heeft de zaakvoerder mij aan het lijntje gehouden. Nog enkele dagen geduld, je wagen is bijna gemaakt. Geen probleem, ik betaal alles, je wagen valt namelijk nog onder de garantie. Nu kan ik enkel met grote verbijstering vaststellen dat mijn dure wagen weg is. En de zaakvoerder ook”, aldus trouwe klant Steven Coppens in Het Nieuwsblad.

Misschien toch nog even een belletje doen naar Bart, om te vragen waar je auto zich precies bevindt. Kan gerust op volgend nummer: 0485/088.558. Doe hem de groeten van de herenos vanos Clintos! (KDN)

Bart & zijn bedrijf in eerlijkere tijden:

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties