Stomdronken lerares geschorst nadat ze minderjarige leerling 'kust en betast' in nachtclub News
Stomdronken lerares geschorst nadat ze minderjarige leerling 'kust en betast' in nachtclub
News

Stomdronken lerares geschorst nadat ze minderjarige leerling 'kust en betast' in nachtclub

Ashley McConnell, lerares natuurkunde aan de Thurso High School in Caithness, Schotland, en 30 jaar getrouwd, wordt beschuldigd van het ‘kussen en betasten’ van een leerling in een nachtclub. De ‘stomdronken’ lerares zou tegen andere leerlingen gezegd hebben dat ze moesten oprotten, terwijl ze met een mannelijke minderjarige leerling in een de nachtclub op een ‘seksueel getinte’ manier danste.

Stomdronken lerares geschorst nadat ze minderjarige leerling 'kust en betast' in nachtclub

Getuigenis ex-collega

McConnell wordt beschuldigd van het aanraken van de billen en liezen van de leerling en het vasthouden van zijn handen. McConnell geeft toe handen te hebben vastgehouden met de tiener, maar ontkent hem te hebben gekust. Eerder deze maand beweerde haar vriendin en voormalige collega Emilie Charton, die die nacht bij haar was, dat McConnell stomdronken was en zich flirterig gedroeg in de nachtclub.

McConnell wordt er ook van beschuldigd tegen twee leerlingen in de club te hebben gezegd dat ze op moesten rotten, voordat ze ostentatief met twee vingers naar hen gebaarde. Vervolgens zou ze tegen een van de vrouwelijke leerlingen gezegd hebben dat ze moest zwijgen of dat ze haar anders een pak rammel zou geven.

Daden niet onder controle

Tijdens een hoorzitting verklaarde Charton, die onlangs de Thurso High School verliet, dat McConnell whisky-cola dronk in combinatie met bier. Ze voegde eraan toe: "Ik geloof niet dat ze haar daden volledig onder controle had, ze was meer dan aangeschoten. Als ze nuchter was geweest, zou dit nooit gebeurd zijn, want als mensen dronken zijn, doen ze dingen die ze normaal niet zouden doen.”

Stomdronken lerares geschorst nadat ze minderjarige leerling 'kust en betast' in nachtclub

Charton ging verder met haar getuigenis: "Ashley wilde feesten, ik was degene die haar weg moest duwen. Ze was dronken, agressiever en gevoeliger voor opmerkingen dan anders. Ik had haar nog niet eerder op zo’n manier zien handelen.” Ook het hoofd van de Thurso High School, Kathryn MacKay, onderzocht de zaak. McConnell kan nu uit het lerarenregister geschrapt worden.

Geschorst

MacKay zei dat er een ruzie leek te zijn geweest tussen McConnell en een van de meisjes. Het schoolhoofd voegde eraan toe dat leerlingen naar haar kantoor kwamen en zeiden dat ze de lerares een leerling zagen zoenen. "Ashley kwam naar me toe en zei dat ze zich het incident niet kon herinneren” zei MacKay. “Ik kreeg het advies haar onmiddellijk te schorsen, wat ik ook heb gedaan, en toen begon ze te huilen.” De zaak wordt momenteel door alle betrokken instanties verder onderzocht.

(Bron: Daily Star - Foto's: Facebook)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties